Παναθηναϊκός: Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Παναθηναϊκός: Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Newsroom
Παναθηναϊκός: Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

bet365

Ο αθλητικός δικαστής υπέβαλε τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινες» θα στερηθούν την συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά της Α1 Γυναικών με αντίπαλο τις Εσπερίδες (σ.σ. ήδη 2-0 ο Παναθηναϊκός) και αυτό λόγω της τιμωρίας από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των «αιωνίων» το οποίο είχε διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ συνεδρίασε στο ΟΑΚΑ και κατέληξε στις εξής αποφάσεις:

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο Παναθηναϊκός την πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής μίας αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών, από αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, για γεγονότα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (16/3, Α1 Γυναικών).

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο Ολυμπιακός Βόλου ΑΣ 1937 την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και παράλληλης ανακοίνωσής της σε όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΟΚ για γεγονότα στον αγώνα με τα Ιωάννινα ΣΚ (13/3, Β’ Εθνική Ανδρών).

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο ΝΕ Μεγαρίδος την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και παράλληλης ανακοίνωσής της σε όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΟΚ (14/3, Β’ Εθνική Ανδρών).»

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα