Α1 Γυναικών: Αναβλήθηκε ξανά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Σταυρούλα Μουστακάτου
Α1 Γυναικών: Αναβλήθηκε ξανά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

bet365

Το ματς του ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό για την Α1 Γυναικών αναβλήθηκε για άλλη μια φορά σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Η ΕΟΚ είχε ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία για το ματς (εξ αναβολής) της 8η αγωνιστικής της Α1 Γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού και το ματς θα γινόταν την πρώτη μέρα του Φλεβάρη.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το ματς αναβλήθηκε ξανά. Για άλλη μια φορά που το συγκεκριμένο παιχνίδι αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την δεύτερη είχε ακυρωθεί λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε μέρη της χώρας και την πρώτη και πάλι λόγω covid-19.

Η αποστολή των... πράσινων ενημερώθηκε ενώ ήταν καθ'οδόν για τη Θεσσαλονίκη και πλέον επιστρέφει στη βάση της, την Αθήνα.

Λίγο αργότερα και οι δύο ομάδες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τόνισαν πως θα οριστεί νέα ημερομηνία για τον μεταξύ τους αγώνα.

Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι, έγραψαν: «Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν θα παίξει και πάλι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και η "πράσινη" αποστολή παρότι ξεκίνησε το ταξίδι επέστρεψε πίσω.

Ο αντίπαλος είχε και πάλι κρούσματα Covid και έτσι το ματς που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στις 12:00 δεν θα διεξαχθεί».

Ενώ ο ΠΑΟΚ: «Μετά από ενημέρωση της ΕΟΚ, ο εξ' αναβολής αγώνας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΑΟ, για την 8η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, αναβάλλεται, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 σε αθλήτριες του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία και ώρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα