Σταμολάμπρου στο Gazzetta: «Ζητάω την μπάλα όταν καίει, έχω δει πολλές ώρες Σπανούλη»

Σταμολάμπρου στο Gazzetta: «Ζητάω την μπάλα όταν καίει, έχω δει πολλές ώρες Σπανούλη»

Σταμολάμπρου στο Gazzetta: «Ζητάω την μπάλα όταν καίει, έχω δει πολλές ώρες Σπανούλη»

bet365

Η διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού «φιλοξενήθηκε» από τον Gazzetta μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού και μίλησε τόσο για την... μελέτη της στον Σπανούλη και την Ευρωλίγκα, όσο και την επιθυμία της να παίρνει την μπάλα όταν καίει. Το «ευχαριστώ» της Νικολοπούλου στον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη με 70-64 απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν διατηρώντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο Gazzetta και τόνισε την σημασία που είχε η επικράτηση επί των «πρασίνων» για την συνέχεια, αλλά και τα σημεία που δουλεύει η ίδια στο παιχνίδι της. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αποκαλύψει πως έχει... μελετήσει πολύ τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και την Euroleague τον ανδρών, προκειμένου να φτάσει σε σημείο να ζητάει την μπάλα όταν «καίει».

Συγκεκριμένα, για την σημασία της νίκης στο ντέρμπι, είπε: «Τώρα υπάρχουν πολλά συναισθήματα, ειδικά στα άτομα που είμασταν και πέρσι στην ομάδα. Συναισθήματα που κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα εδώ που τα λέμε. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Ήταν κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το περσινό πρωτάθλημα.

Προσπάθησα όσο το δυνατόν να μην το σκεφτώ έτσι αυτή την εβδομάδα, αλλά να το δω σαν ένα ακόμη παιχνίδι, απλά η 5η αγωνιστική και όχι ένας μεγάλος τελικός ή κάτι τέτοιο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν, σίγουρα όμως η εξέλιξη της περασμένης χρονιάς μας έχει δώσει σε όλες έξτρα κίνητρο.

Και στον νέο κόουτς, ο οποίος έχει δει όλα μας τα παιχνίδια από πέρσι και ζει μία νέα εμπειρία τώρα. Ήθελε και εκείνος να πάρουμε μία καλή νίκη. Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε».

Για τα καλά αποτελέσματα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και τι ψυχολογική... ώθηση δίνουν: «Είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό, πόσο μάλλον με τον κόσμο στο πλευρό μας. Να τον ευχαριστήσω κιόλας. Πραγματικά μας βοήθησε πάρα πολύ και εύχομαι να έρχονται σε κάθε παιχνίδι και να μας εμψυχώνουν όσο και στο ντέρμπι. Είναι ένα μπουστάρισμα οπωσδήποτε.

Το μόνο αρνητικό, χωρίς να θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, είναι ότι έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε και να ξεκουραστούμε. Παρόλα αυτά, και η Ναντέζντα θα κάνει ένα πολύωρο ταξίδι για να ταξιδέψει μέχρι εδώ. Όλα είναι καλά, θα δουλέψουμε και θα πάμε για το καλύτερο».

Ενώ για το γεγονός πως έδωσε λύσεις στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας από την περιφέρεια όταν υπήρχε πρόβλημα και αν ζητάει την μπάλα στις δύσκολες στιγμές, ανέφερε: «Εκατό τοις εκατό για να μην πω χίλια (γέλια). Είναι κάτι που έχω δουλέψει πολύ, κυρίως την περσινή σεζόν. Ο κόουτς Παντελάκης που ήταν μαζί μας με βοήθησε πολύ στο κομμάτι της εμπιστοσύνης, ώστε να παίρνω το τελευταίο σουτ και να θέλω συνέχεια να παίζω με την μπάλα στα χέρια μου. Και ο κόουτς Ζίμπαρτς εξίσου. Επομένως, είναι κάτι που θέλω να βάλω στο παιχνίδι μου.

Έχω δει πάρα πολλές ώρες Σπανούλη, έχω διαβάσει πολύ. Γενικώς παρακολουθώ πάρα πολύ μπάσκετ, αμέτρητες ώρες Euroleague ανδρών. Οπότε θέλω να εξελιχθώ και άλλο, και θέλω να βρίσκομαι εκεί ακόμη και όταν η μπάλα καίει».

Νικολοπούλου: «Μεγάλη οικογένεια ο Ολυμπιακός, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

γ

Η Αγγελική Νικολοπούλου, ήταν η παίκτρια που... σφράγισε την νίκη για τις «ερυθρόλευκες» με εύστοχες βολές στο τέλος του ματς. Μιλώντας στο Gazzetta για το αποτέλεσμα του ντέρμπι αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του.

Αναλυτικά, για το αν η νίκη αυτή είναι μία... δικαίωση για την περσινή σεζόν: «Εντάξει, σίγουρα. Παρόλα αυτά έχουμε μπει σε μία νέα χρονιά και εξακολουθούμε να έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Για αυτό θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτερες και να στοχεύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για το συναίσθημα του να.. γράφει τον επίλογο του ντέρμπι: «Εξαίσιο, ειδικά μπροστά στον κόσμο μας».

Για το πόσο βοήθησε ο κόσμος: «Πολύ. Πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε που ήταν στο πλευρό μας».

Για το αν είναι μία... ρεβάνς για το ντέρμπι των ανδρών: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη οικογένεια, το αποδεικνύει και με την παρουσία των φιλάθλων που ήταν εδώ και μας στήριξαν με τον Παναθηναϊκό, στην ουσία ναι (γέλια). Ήταν μία δικαίωση και αυτή!»

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα