Ολυμπιακός: «Έλλειψη δικαιοσύνης που παραπέμπει σε… Ουγκάντα»

Ολυμπιακός: «Έλλειψη δικαιοσύνης που παραπέμπει σε… Ουγκάντα»

bet365

Μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να απορρίψει τις προσφυγές του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν λόγο για «βούρκο ανυποληψίας» και «Ουγκάντα».

Λίγες ώρες μετά την απόρριψη των προσφυγών του Ολυμπιακού από το ΑΣΕΑΔ για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να πάει και τυπικά στον Παναθηναϊκό, στις τάξεις των ερυθρολεύκων έλεγαν ότι «το ελληνικό μπάσκετ σύρεται στο βούρκο της ανυποληψίας ολοένα και πιο βαθιά, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να προχωρήσουν σε απονομή πρωταθλήματος την ώρα που οι υποθέσεις δεν εκδικάζονται.

Χωρίς καν κοινοποίηση του σκεπτικού απάντησε το ΑΣΕΑΔ, αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση αν εξετάστηκε επί της ουσίας το θέμα. Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ επειδή το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ παρέλειψε να συζητήσει την υπόθεση με τη δικαιολογία της εκκρεμότητας των εκλογών.

Πρόκειται για εμπαιγμό, κοροϊδία και έλλειψη δικαιοσύνης που παραπέμπει σε… Ουγκάντα. Η EOK δεν εξέτασε τα αιτήματα του Ολυμπιακού, ο ΕΟΚΑΝ δεν έδινε το σκεπτικό της απόφασης για την αθώωση της Χατζηνικολάου την ίδια ώρα που μέλη της διοίκησης τους και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, από την ντροπή τους προσέφυγαν σε παραιτήσεις.

Ακόμα και τώρα ο ΕΟΚΑΝ δεν έχει αποδώσει το σκεπτικό της απόφασης, έχοντας έννομο συμφέρον ο Ολυμπιακός προκειμένου να προσφύγει στα δικαστήρια. Επιδιώκουν να στερήσουν από τον Ολυμπιακό κάθε τρόπο και μέσο για να μπορέσει να προσφύγει στα δικαστήρια (CAS), προκειμένου να προχωρήσουν σκανδαλωδώς στην απονομή του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα εξαντλήσει όλα τα δικαστικά μέσα, με στόχο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα