Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-70: Η επίμαχη φάση εκτός διαδικτυακής μετάδοσης (vid)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-70: Η επίμαχη φάση εκτός διαδικτυακής μετάδοσης (vid)

bet365

Δείτε την επίμαχη τελευταία φάση στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό από κινητό μέσα από το γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη με 72-70 στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών ωστόσο η τελευταία φάση στο βοηθητικό του ΣΕΦ προκάλεσε πολλά ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, η Ριντ σκόραρε και οι παίκτριες του Παναθηναϊκού άρχισαν να πανηγυρίζουν θεωρώντας ότι έστειλαν το ματς στην παράταση.

Η φάση ήταν οριακή και οι τρεις διαιτητές του ματς (Ανδρικόπουλος, Τσαρούχα, Καλδίρης) προσπαθούσαν να... βρουν τρόπο για να δουν ένα ριπλέι! Η μοναδική λύση ήταν η κάλυψη του OSFPTV, μόνο που αυτή έγινε χωρίς video replay αποφασίζοντας ότι η μπάλα έφυγε από τα χέρια της Ριντ μετά από τη λήξη του χρόνου.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση κι εν συνεχεία εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «ντροπή, οργή και αηδία»!

Δείτε την τελευταία φάση του ντέρμπι από κινητό μέσα στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-70: Χάος με την τελευταία φάση, έψαχναν ριπλέι οι διαιτητές (vid)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-70: Στο... νήμα και ένα βήμα από το πρωτάθλημα! (vid)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-70: Κατέθεσαν ένσταση οι «πράσινοι» για την τελευταία φάση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα