Εθνική Γυναικών: Συνάντηση με Αυγενάκη – Μαυρωτά για το restart στην Α1 Γυναικών

Gazzetta team
Εθνική Γυναικών: Συνάντηση με Αυγενάκη – Μαυρωτά για το restart στην Α1 Γυναικών

bet365

Οι διεθνείς Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και Ιωάννα Δίελα συναντήθηκαν με τους Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργο Μαυρωτά με αντικείμενο συζήτησης την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η Εθνική ομάδα Γυναικών εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Ευρωμπάσκετ 2021 έπειτα από τη νίκη επί της Βουλγαρίας και πλέον το ζητούμενο έχει να κάνει με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, ενόψει της συμμετοχής στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν αντιπροσωπεία αθλητριών της Εθνικής επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά. Οι εκπρόσωποι της Πολιτείας εξήγησαν πως υπάρχει η βούληση για το restart, εφόσον δώσουν τη συγκατάθεσή τους οι ειδικοί.

Αναλυτικά

«Κατόπιν ενεργειών της διοίκησης της ΕΟΚ, αντιπροσωπεία αθλητριών της Εθνικής Ομάδας αποτελούμενη από τις Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και Ιωάννα Δίελα με τη συνοδεία του Γενικού Γραμματέα, Παναγιώτη Τσαγκρώνη και της μάνατζερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Σοφία Κλιγκοπούλου, επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Θέμα συζήτησης ήταν η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, ενόψει και της συμμετοχής της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωμπάσκετ 2021. Δόθηκε διαβεβαίωση από τους εκπροσώπους της Πολιτείας ότι υπάρχει η βούληση και αν οι ειδικοί δώσουν το ΟΚ, ανάλογα με τις συνθήκες, είναι σε προτεραιότητα η επανέναρξη του εν λόγω πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε σχετικά στο Twitter: «Δώσαμε συγχαρητήρια -και από κοντά- στην αντιπροσωπεία της Εθνικής Γυναικών μπάσκετ, για πρόκριση στην τελική φάση τον προσεχή Ιούνιο. Με τεκμηριωμένες εισηγήσεις προς τους Λοιμωξιολόγους, πιέζουμε για να περάσει και η Α1 από τη φάση των προπονήσεων στους αγώνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα