Γέμελος: «Είμαι ευγνώμων που... ταξίδεψα φέτος με τον Ολυμπιακό» (pic)

Γέμελος: «Είμαι ευγνώμων που... ταξίδεψα φέτος με τον Ολυμπιακό» (pic)

Γέμελος: «Είμαι ευγνώμων που... ταξίδεψα φέτος με τον Ολυμπιακό» (pic)

bet365

Η Τζάκι Γέμελος αποχαιρέτησε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Η πανδημία του κορονοϊού διέκοψε κάθε δραστηριότητα στον κόσμο.

Το γυναικείο πρωτάθλημα δεν συνεχίζεται και δύσκολα θα αρχίσει ξανά με αποτέλεσμα η Ελληνομαερικανίδα παίκτρια να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα αφού επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Μέσω Instagram η Γέμελος ανέφερε... «Αρκετά περίεργος τρόπος να τελειώσει η φετινή σεζόν, όμως ήθελα να ξεκλέψω ένα λεπτό και να κάνω μια αναφορά στην χρονιά που περνά, αν και δεν κατάφερα να την τελειώσω με το τρόπαιο. Αρχικά θέλω να πω πως ο χρόνος πέρασε πολύ γρήγορα. Σαν χτες θυμάμαι την άφιξη μου στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Ήμουν αβέβαιη και ανήσυχη για πολλά πράγματα, όμως εξελίχθηκε σε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου.

Γι αυτό θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες μου, το προπονητικό και ιατρικό τιμ, τον GM, τους φίλους μου και γενικά όλη την Ελλάδα. Ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι που νιώθω ευγνώμων που το έκανα. Με τα πάνω και τα κάτω του. Ευχαριστώ όλους που βρέθηκαν δίπλα μου σε αυτή την εμπειρία και ελπίζω να σας δω όλους σύντομα. Πάμε Ολυμπιακέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα