Δείγμα θετικό για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Κρόνο

Δείγμα θετικό για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Κρόνο

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Δείγμα θετικό για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Κρόνο

bet365

Έχοντας όλες τις αθλήτριες του στο ρόστερ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 97-45 του Κρόνου στον Άγιο Δημήτριο, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του για την φετινή σεζόν.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει, «Ο Γιώργος Παντελάκης είχε στην διάθεση του και την Τζέσικα Τόμας, η οποία πήρε κάποια αγωνιστικά λεπτά, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο πραγματοποίησε και η Μπασάρα Γκρέιβς.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας ξεκίνησαν την φιλική αναμέτρηση με τις Παυλοπούλου, Σταμολάμπρου, Γέμελος, Σπυριδοπούλου και Γκρέιβς, με την Αμερικανίδα να είναι και η αιτία για το αρχικό 18-8, με 9 προσωπικούς πόντους. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να κυριαρχεί και με καλή άμυνα έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 17 πόντους (30-13).
Ο Γιώργος Παντελάκης άλλαξε όλη την πεντάδα όμως η ομάδα του παρέμεινε στον ίδιο ρυθμό, με την Γιουρτσένκοβα να σκοράρει συνεχόμενα καλάθια για το 37-13. Ο Θρύλος ήταν προσηλωμένος στο αμυντικό κομμάτι του, πίεσε σε κάθε σημείο του παρκέ και έτρεξε ένα 14-7 επιμέρους με την Κοσμά, για πάνε οι δύο ομάδες στους πάγκους με το σκορ στο 51-28.
Το τέμπο δεν έπεσε, η Γκρέιβς πήρε τις πρώτες επιθέσεις και ο Ολυμπιακός ήταν το ίδιο σοβαρός στην τρίτη περίοδο. Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο έχοντας δεχτεί μόνο 9 πόντους και με 39 πόντους προβάδισμα (76-37).
Ο Γιώργος Παντελάκης χρησιμοποίησε και την Τζέσικα Τόμας στην τέταρτη περίοδο, με τον Θρύλο να τρέχει ένα 8-0 (84-37) με τις Αυτζή και Γιουρτσένκοβα. Το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, η Σωτηρίου με τρίποντο διαμόρφωσε το 90-41, με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας να κατακτούν μια εύκολη νίκη με όμορφο μπάσκετ.
Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι: «Ήταν ένα φιλικό απέναντι σε μια πιο δυνατή ομάδα από την προηγούμενη. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία για την περίοδο που διανύουμε και σκοπός μας αυτή την στιγμή είναι να γινόμαστε όλο και πιο συμπαγείς σε άμυνα και επίθεση. Οι νέες αθλήτριες που ήρθαν φαίνεται πως έχουν μπει γρήγορα στο κλίμα και αντιλαμβάνονται όσα τους ζητάμε στις προπονήσεις, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα αφού δείχνουν στο παρκέ τις δυνατότητες τους.
Είμαι ικανοποιημένος για την εικόνα μας απέναντι στον Κρόνο και την δουλειά που κάνουμε. Τώρα έρχονται δύο πολύ δυνατά φιλικά στην Ουγγαρία, όπου θα βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα».
Τα δεκάλεπτα: 13-30, 28-51, 37-76, 45-97
Ολυμπιακός (Παντελάκης): Σταμολάμπρου 6, Νικολοπούλου 8 (1), Σταμάτη 5 (1), Γκρέιβς 17, Σωτηρίου 7 (1), Παυλοπούλου 8, Γέμελος 7 (1), Λούκα 6, Γιουρτσένκοβα 12, Κοσμά 2, Σπυριδοπούλου 8, Αυτζή 6, Τόμας 5».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα