Παντελάκης: «Ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας τον τίτλο»

Παντελάκης: «Ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας τον τίτλο»

Gazzetta team
Παντελάκης: «Ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας τον τίτλο»

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στην Γλυφάδα την Τρίτη 7/5 (17:00) στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών, με την σειρά να βρίσκεται στο 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» από το παιχνίδια της κανονικής διάρκειας.

Να σημειωθεί ότι πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τέσσερις νίκες, ενώ και το επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στην Γλυφάδα την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 18:00.

Αυτό ακριβώς σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, υπογραμμίζοντας τη δυνατότητα που δίνεται στην ομάδα του να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με «σκούπα»: «Φτάσαμε στην περίοδο που περιμέναμε τόσο καιρό. Από την αρχή της σεζόν έχουμε ξεκαθαρίσει ότι πρώτος στόχος μας είναι το τέταρτο αήττητο νταμπλ. Οι προπονήσεις δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό και προετοιμαζόμαστε καθημερινά για αυτά τα παιχνίδια» δήλωσε χαρακτηριστικά και κατέληξε:

«Είμαι σίγουρος για τις αθλήτριές μου και είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα να παίξει το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας τον τίτλο. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας, να χαρούν μαζί μας, να φωνάξουν για μας και την Τετάρτη παρέα να ζήσουμε και πάλι όμορφες στιγμές, μαζί με την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας».

Η αποστολή αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα