Παντελάκης: «Το μυαλό μας μόνο στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Παντελάκης: «Το μυαλό μας μόνο στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γιώργος Παντελάκης εστίασε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (20/10, 14:30), για το Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών, και άφησε στην άκρη για λίγο την Euroleague.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στις εγχώριες διοργανώσεις με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Έχουμε αφήσει πίσω την πρόκρισή μας στην Ευρωλίγκα και κοιτάμε μονάχα το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτριές μου θα παίξουν όπως πρέπει για να πάρουν τη νίκη παίζοντας και καλό μπάσκετ.

Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα δούμε την Ευρώπη και τα παιχνίδια που ακολουθούν για εκεί. Έχουμε δουλέψει καλά αυτό το διάστημα, είμαι ευχαριστημένος με τις προπονήσεις που γίνονται αυτόν τον καιρό και πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού συνδυάζοντάς την και με όμορφο θέαμα για τον κόσμο μας».

Η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας για το ματς αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα