Aegean Ball Festival: Η ιστορία της Euroleague σε μια φωτογραφία
Η Σύρος είχε πάνω της όλα τα φλας το Σαββατοκύριακο και το Aegean Ball Festival έκλεψε την παράσταση για άλλη μια φορά. Σπουδαίοι παίκτες του παρελθόντος, αλλά και τωρινοί σταρ έδωσαν λάμψη στο τουρνουά.
Μάλιστα απαθανάτισαν και μια υπέροχη φωτογραφία που έχει μέσα την ιστορία της Euroleague. Θοδωρής Παπαλουκάς, Μαρσελίνιο Χουέρτας, Τζο Αρλάουκας, Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζης... στήθηκαν μπροστά στο φακό για μια ευρωλιγκάτη φωτογραφία.
Όλοι τους παίκτες που έγραψαν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Euroleague, χαρίζοντας στιγμές μαγείας με την ποιότητα τους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

