Η Σκίο των Δικαιουλάκου, Πρέκα στο Final 4 της EuroLeague Women για πρώτη φορά στην ιστορία της

Newsroom
Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος

bet365

Η Σκίο των Δικαιουλάκου, Πρέκα έκανε το 2-1 στην προημιτελική σειρά με τη Βαλένθια και σφράγισε την πρόκριση στο Final 4 της EuroLeague Women για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Σκίο του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και του Πέτρου Πρέκα θα είναι στο Final 4 της EuroLeague Women έπειτα από το 62-53 επί της Βαλένθια στο Game 3 της προημιτελικής σειράς με τις Ισπανίδες, σφραγίζοντας την πρόκριση με 2-1 νίκες.

Έτσι η Σκίο έγινε η πρώτη ιταλική ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά έπειτα από δυο δεκαετίες! Στον ημιτελικό του Final 4 θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε.

Αντίθετα, η Αβενίδα της Μαριέλλας Φασούλα δεν τα κατάφερε στην Πράγα, γνωρίζοντας την ήττα από την USK με 74-66. Οι Τσέχες έκαναν το 2-1 στη σειρά και θα παίξουν στο Final 4 με τη Μερσίν ενώ σε ό,τι αφορά τη Φασούλα, η Ελληνίδα σέντερ είχε 4 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 16'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα