ΕΣΚΑ: Ο Βασίλης Χωριανόπουλος πρώτος ΑΜΕΑ αθλητής που σκοράρει τρίποντο στην κατηγορία

ΕΣΚΑ: Ο Βασίλης Χωριανόπουλος πρώτος ΑΜΕΑ αθλητής που σκοράρει τρίποντο στην κατηγορία

bet365

Ο Βασίλης Χωριανόπουλος, τον οποίο το Gazzetta είχε φιλοξενήσει στα πρώτα του βήματα στο παρκέ, έγινε ο πρώτος αθλητής ΑΜΕΑ που σκοράρει τρίποντο σε παιχνίδι της ΕΣΚΑ με την φανέλα της Υπεροχής Εξαρχείων.

Η Υπεροχή Εξαρχείων αντιμετώπισε τον ΑΟ Λαγονησίου στο κλειστό του Στρέφη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου στην Γ' ΕΣΚΑ Ανδρών επικρατώντας με 70-59 σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από μία στιγμή!

Ο Βασίλης Χωριανόπουλος, ένα «αστεράκι» των Εξαρχείων με γιγάντια καρδιά που έχει φιλοξενηθεί από το Gazzetta, πέρασε στο παρκέ στο τρίτο δεκάλεπτο και μερικές στιγμές αργότερα σκόραρε το πρώτο του τρίποντο.

Ο Βασίλης, όπως και όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πανηγύρισαν το μεγάλο σουτ που έγινε το πρώτο για αθλητή ΑΜΕΑ σε αγώνα της ΕΣΚΑ! Ο 31χρονος πλέον Χωριανόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα ως μέλος στα «αστεράκια», τμήμα προσαρμοσμένης κινητικής δραστηριότητας, που λειτουργεί για τρία χρόνια ως πρωτοβουλία της ομάδας.

Δείτε παρακάτω την προσπάθεια του Βασίλη:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα