Βεζένκοβ: «Κανείς δεν μου είπε να παίξω στην Εθνική Ελλάδας» (vid)

Βεζένκοβ: «Κανείς δεν μου είπε να παίξω στην Εθνική Ελλάδας» (vid)

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοβ ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδας, εξηγώντας πως ουδέποτε του έγινε η παραμικρή προσέγγιση σχετικά με αυτή την προοπτική.

Ο Σάσα Βεζένκοβ συμμετείχε στο πρόσφατο EuroBasket με τη Βουλγαρία και μιλώντας στην εκπομπή Pick-n-Roll της COSMOTE TV, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν αγωνίζεται με την Ελλάδα:

«Έχω δεχτεί άπειρα μηνύματα στα social media, ο κόσμος με σταματάει και πιστεύει πως η απόφαση ήταν πως ήλθε η Εθνική Ελλάδας, μού έκανε πρόταση αλλά εγώ αποφάσισα να παίξω για τη Βουλγαρία. Να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε τα πράγματα όπως είναι... Κανείς ποτέ δεν ήλθε να μου πει, να ασχοληθεί, να κάνει το οτιδήποτε. Το ελληνικό διαβατήριο το πήρα με νόμιμο τρόπο, ζούσα πέντε χρόνια στην Ελλάδα, έδωσα τα χαρτιά μου... Δεν ασχολήθηκε ποτέ κάποιος έμπρακτα, να έλθει να μου πει: "Ξέρεις τι, σε θέλουμε, είσαι καλός...". Στην τελική δεν αδικώ κάποιον. Όταν ήμουν 17-18 χρονών, μπορεί να μην έβλεπαν προοπτική σε εμένα ή το οτιδήποτε. Τα ελληνικά είναι η πρώτη μου γλώσσα, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε αυτό. Έμπρακτα δεν ασχολήθηκε κάποιος μαζί μου. Δεν τέθηκε θέμα ποτέ για το τι μπορεί να γίνει ώστε να γίνει κάποια αλλαγή».

 

Τελευταία Νέα