Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού

Newsroom
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού

bet365

Η 4η εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία περνώντας ταυτόχρονα το μήνυμα καθολικού δικαιώματος στην άθληση!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού, που διοργανώθηκε μέσα στην εβδομάδα Ευρωπαϊκού Αθλητισμού (23-30 Σεπτεμβρίου) που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για τους πολίτες των κρατών μελών της.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Σύρος, Ηράκλειο και Κατερίνη) και περιλάμβαναν αναμετρήσεις, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ράγκμπι, Σκοποβολής, beach volley, Futsal, Πυγμαχίας, Σκάκι και ποδόσφαιρο 5Χ5.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τα μέλη μας σε όλη την Ελλάδα που έλαβαν μέρος και έδωσαν ένα δυνατό μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, ένα μήνυμα για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας» υποστήριξε ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γιώργος Τζατζάκης και συμπλήρωσε: «Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αρμόδιους φορείς, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, την Περιφέρεια Αττικής, τον ΟΠΑΝΔΑ, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού- be active, τους χορηγούς μας, αλλά και τα Διοικητικά Συμβούλια των παραρτημάτων Αττικής, Βορείου Ελλάδος και Κρήτης για την στήριξη τους».

ew

 

Τελευταία Νέα