Team USA: Τον Οκτώβριο κάνει πρεμιέρα στο Netflix το ντοκιμαντέρ για το χρυσό του 2008 (vid)

Team USA: Τον Οκτώβριο κάνει πρεμιέρα στο Netflix το ντοκιμαντέρ για το χρυσό του 2008 (vid)

bet365

ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ, Κόμπι Μπράιαντ και μία 12άδα που... τρόμαζε, κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του 2008 στο Πεκίνο. Το Netflix μας βάζει στα ενδότερα της Team USA με το «Redeem Team» που κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου.

Το Netflix ανακοίνωσε πως στις 7 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ που αφορά την Team USA του 2008 και πως αυτή κατάφερε να φτάσει ως το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του Πεκίνου.

Σε συνεργασία με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Γουέιντ, το «Redeem Team» θα βάλει άπαντες στα ενδότερα εκείνης της ομάδας και θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο ένα γκρουπ αρκετών σταρ του NBA έγινε μία γροθιά ως τον τελικό στόχο, το χρυσό.

Σε έναν εκ των πιο θεαματικών τελικών των Ολυμπιακών Αγώνων, οι Ηνωμένες Πολιτείες επικράτησαν της Ισπανίας με 118-107, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Γουέιντ. Το ρόστερ εκείνης της ομάδας του Μάικ Σιζέφσκι... τρόμαζε, με τους Κάρλος Μπούζερ, Τζέισον Κιντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντερόν Γουίλιαμς, Μάικλ Ρεντ, Ντουέιν Γουέιντ, Κόμπι Μπράιαντ, Ντουάιτ Χάουαρντ, Κρις Μπος, Κρις Πολ, Τάισον Πρίνς και Καρμέλο Άντονι να αποτελούν τη «χρυσή» 12άδα.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

Τελευταία Νέα