AegeanBall Festival: Ζέσταμα στη Σύρο για τους μπασκετμπολίστες με... beach volley (vid)

AegeanBall Festival: Ζέσταμα στη Σύρο για τους μπασκετμπολίστες με... beach volley (vid)

bet365

Το Gazzetta βρίσκεται στη Σύρο για το AegeanBall Festival του Γιώργου Πρίντεζη, όπου τα αδέρφια Αγραβάνη, ο Γκίκας, ο Κατσίβελης, ο Αθηναίου και ο Σαλούστρος το έριξαν στο... μπιτς βόλεϊ.

Αντί για μπάσκετ, το γύρισαν στο... μπιτς βόλεϊ στη Σύρο. Μπορεί το AegeanBall Festival να είναι ένα τουρνουά 3on3, αλλά ποιος μπορεί να πει όχι στα καλοκαιρινά μας αθλήματα, αυτά της παραλίας δηλαδή. Άλλωστε και οι παραλίες στη Σύρο είναι ιδανικές για δοκιμάσουν λίγο μπιτς βόλεϊ, με τους Δημήτρη Αγραβάνη, Νίκο Γκίκα και Δημήτρη Κατσίβελη να αντιμετωπίζουν τους Γιάννη Αγραβάνη, Γιάννη Αθηναίου και Χρήστο Σαλούστρο.

Σίγουρα όμως όλοι τους θα είναι πολύ καλύτεροι απόψε το βράδυ, με το κυρίως πιάτο του AegeanBall Festival του Γιώργου Πρίντεζη που διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά να στην Πλατεία Μιαούλη της Σύρου να συγκεντρώνει πλήθος κόσμου και φυσικά όλα τα βλέμματα του νησιού. Αρκετά ταλαιπώρησαν οι διεθνείς το μπιτς βόλεϊ, ήρθε η ώρα της... σπυριάρας, με το Gazzetta φυσικά να βρίσκεται εκεί και να σας μεταφέρει ο,τι συμβαίνει στην καρδιά της Σύρου.

Οι μπασκετμπολίστες παίζουν μπιτς βόλεϊ στη Σύρο

 

Τελευταία Νέα