Με Βόβορα, Αγγέλου, Παπαχατζή, Καπογιάννη το «guest sessions» του Πρωτέα Βούλας

Newsroom
Με Βόβορα, Αγγέλου, Παπαχατζή, Καπογιάννη το «guest sessions» του Πρωτέα Βούλας

bet365

Μέσα από τα πλαίσια του «GUEST SESSIONS» του Πρωτέα Βούλας, έδωσαν το «παρών» αξιόλογοι προπονητές οι οποίοι έκαναν προπόνηση στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Όπως ανέφερε ο Πρωτέας Βούλας «ο κύκλος του Proteas Guest Sessions του Πρωτέας Βούλας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο με καλεσμένο τον Coach Βαγγέλη Αγγέλου, έναν από τους κορυφαίους προπονητές και δασκάλους για τα μικρά παιδιά.

Ο Coach Αγγέλου και ο γιος του Διονύσης δημιούργησαν μία προπόνηση βασισμένη στην ταχύτητα απόφασης και την αντίληψη μέσω της πάσας, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες του μπάσκετ. Όπως ανέφερε κι ο ίδιος, ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία στο μπάσκετ είναι η εγρήγορση των παικτών. Εξήγησε ότι το μπάσκετ τακτικά βασίζεται στο 1vs1, στο 2vs2 και στο 3vs3 και γενικευμένα στην άμυνα, την επίθεση και το transition.

Τέλος μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο χτίζεται μια επίθεση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η επίθεση στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα ψάχνει τον offside παίκτη (ελεύθερο), στα επόμενα 7-9 δευτερόλεπτα, ψάχνει την αδυναμία της άμυνας και στα υπόλοιπα 10 δευτερόλεπτα ξεκινάει η επίθεση είτε μέσω των βασικών κινήσεων είτε με μία συνεργασία 2 παικτών”. Ο κ. Στέργιος Γεωργακόπουλος, Αντιπρόεδρος του Πρωτέα προσέφερε το αναμνηστικό δώρο.

Στο πλαίσιο του Guest Sessions μας επισκέφθηκαν αξιόλογοι προπονητές με κύρος και βαθιά γνώση του αντικειμένου όπως οι κ. κ. Κτιστάκης, Κουστένης, Παπαχατζής, Ντακούλας, Δάγλας , Καπογιάννη ,Μάγειρας, Νίκου, Βόβορας, Καλαμπόκης και Τσουμπρής με το Τζάμπολ Αγάπης!»

"""

 

Τελευταία Νέα