ΕΟΚ και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έστειλαν μήνυμα κατά της βίας στο κλειστό του Μίλωνα

Newsroom
ΕΟΚ και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έστειλαν μήνυμα κατά της βίας στο κλειστό του Μίλωνα

bet365

Η πρώτη εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Stop στην οπαδική βία» που «τρέχουν» από κοινού η ΕΟΚ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2/4 στο κλειστό του Μίλωνα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προωθούν την πρωτοβουλία «Stop στην οπαδική βία» και το κλειστό του Μίλωνα γέμισε το πρωί της Κυριακής 2/4 από εκατοντάδες παιδιά και γονείς που έδωσαν το παρών.

Στο κλειστό βρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, η Εβίνα Μάλτση, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Γιώργος Καλαϊτζής και ο Γιάννης Σιούτης.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

«Stop στην οπαδική βία» λένε ΕΟΚ και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη! Η πρώτη εκδήλωση έγινε σήμερα (2/4) στο Κ.Γ. του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» με εκατοντάδες παιδιά και γονείς και την παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεωρικάκου και του μέλους του ΔΣ της ΕΟΚ, Κωνσταντίνου Ασημακόπουλου.

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν ξεκάθαρο: Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας είναι γιορτή! Ο αθλητισμός και το μπάσκετ ενώνουν. Ξεχωριστή χροιά έδωσαν στην εκδήλωση σημαντικοί αθλητές, όπως η Εβίνα Μάλτση, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Γιώργος Καλαϊτζής και ο Γιάννης Σιούτης. Το σημαντικό όμως ήταν η παρουσία γονέων μικρών αθλητών και εκατοντάδων παιδιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση και της χάρισαν τη δική τους ζωντάνια, το δικό τους χαμόγελο κάνοντας πράξη το μήνυμα «είναι γιορτή!»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησαν στα παιδιά, τους χάρισαν μπλουζάκια με το μήνυμα της κοινής πρωτοβουλίας για τους υπενθυμίζουν το #einaigiorti και έπαιξαν μαζί τους στο παρκέ.

Η εκδήλωση ήταν η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε αυτήν την κοινή πρωτοβουλία ΕΟΚ και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα