Η ΕΟΚ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πορεύονται από κοινού για την καταπολέμηση της βίας

Newsroom
Η ΕΟΚ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πορεύονται από κοινού για την καταπολέμηση της βίας

bet365

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος θα είναι και οι κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 2/4 στο κλειστό του Μίλωνα με αντικείμενο την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Η καταπολέμηση της οπαδικής βίας και η ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι αποτελούν προτεραιότητες για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ένας από τους στόχους της είναι η ευαισθητοποίηση των μικρών αθλητών όπως και των γονέων και κηδεμόνων τους σχετικά με την οπαδική βία και τις αξίες του αθλητισμού και γι’ αυτό τον λόγο η ΕΟΚ σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διοργανώνει σειρά από εκδηλώσεις με βασικό γνώμονα την ευγενή άμιλλα.

Η σειρά των εκδηλώσεων εγκαινιάζεται το προσεχές Σάββατο 2 Απριλίου στις 10.30 στο κλειστό του ΑΟΝΣ Μίλων στη Νέα Σμύρνη παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιου οι οποίοι θα είναι και οι κεντρικοί ομιλητές.

Στην εκδήλωση το «παρών» θα δώσουν αθλητές που έχουν τιμήσει την φανέλα των εθνικών ομάδων προκειμένου να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η οπαδική βία δεν έχει καμιά θέση στον αθλητισμό και φυσικά στο μπάσκετ».

3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα