Θρήνος για τον χαμό του 28χρονου μπασκετμπολίστα Δημήτρη Σοροπάνη σε τροχαίο (vid)

Newsroom
Θρήνος για τον χαμό του 28χρονου μπασκετμπολίστα Δημήτρη Σοροπάνη σε τροχαίο (vid)

bet365

O 28χρονος μπασκετμπολίστας του Λοκρού Αταλάντης, Δημήτρης Σοροπάνης βρήκε τραγικό θάνατο όταν προσέκρουσε με τη μηχανή του στην αερογέφυρα στην είσοδο της Λαμίας.

Ο 28χρονος παίκτης του Λοκρού Αταλάντης, Δημήτρης Σοροπάνης έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 20/2 στην είσοδο της πόλης, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων διέκοψαν την κυκλοφορία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 28χρονο που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διενεργεί το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Ο Δημήτρης Σοροπάνης αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Λοκρό, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει ακόμα σε Προοδευτική Λάρυμνας, Κύνο, Ιωνικό Λαμίας, ΑΕΛ, Παναθηναϊκό.

Ο Λοκρός σε ανάρτηση του αναφέρει: «Η οικογένεια του Λοκρού θρηνεί τον άτυχο και απροσδόκητο χαμό ενός αγαπημένου της προσώπου και αδυνατεί να πιστέψει το μοιραίο. Συλλυπητήρια πρώτα στην οικογένεια, ένα ΓΙΑΤΙ θα πλανάται πάντα….. ΔΗΜΗΤΡΗ ,θα σε αγαπάμε και θα είσαι ανάμεσά μας ΠΑΝΤΑ !!!!!!»

 

Τελευταία Νέα