ΟΠΑΠ Game Time Μπάσκετ: Ο Παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεΐτης σχολιάζει τη 14η αγωνιστική της Euroleague (vid)

Newsroom
ΟΠΑΠ Game Time Μπάσκετ: Ο Παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεΐτης σχολιάζει τη 14η αγωνιστική της Euroleague (vid)
Ο Παραολυμπιονίκης του στίβου, Μιχάλης Σεΐτης, αναλύει τους αγώνες Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Άλμπα Βερολίνου και Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός.

Η 14η αγωνιστική της EuroLeague διεξάγεται αυτή την εβδομάδα με δυνατές αναμετρήσεις για τις ελληνικές ομάδες και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Μιχάλη Σεΐτη.

Ο Παραολυμπιονίκης του στίβου μιλά για τον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Άλμπα Βερολίνου την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου (21:00) και εξηγεί πόσο σημαντική είναι για τον «εξάστερο» η δύναμη της έδρας του.

Σχολιάζει ακόμα τον αγώνα του Ολυμπιακού στη δύσκολη, όπως την χαρακτηρίζει, έδρα του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου (20:00).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα