Με Ζαγκλή, Λιόλιο, Αυγενάκη η εκδήλωση της ΕΚΑΣΚ για την παγκόσμια πρωτοβουλία του ΟΗΕ

Newsroom
Με Ζαγκλή, Λιόλιο, Αυγενάκη η εκδήλωση της ΕΚΑΣΚ για την παγκόσμια πρωτοβουλία του ΟΗΕ

bet365

Λευτέρης Αυγενάκης, Βαγγέλης Λιόλιος και Αντρέας Ζαγκλής βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της εκδήλωσης της ΕΚΑΣΚ για την πρωτοβουλία του ΟΗΕ «Αθλητική Δράση για το Κλίμα».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, γενικός γραμματέας FIBA βρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου για την πρωτοβουλιά του ΟΗΕ, «Αθλητική Δράση για το Κλίμα», όπου συμμετείχε και η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ). Η ΕΚΑΣΚ είναι ο πρώτος αθλητικός φορές που δίνει το παρών στην πρωτοβουλία του ΟΗΕ και στοχεύει στην περιβαλλοντική ευθύνη στον αθλητισμό.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως η πρωτοβουλία του ΟΗΕ μέσω των δράσεων υποστήριξης της βιώσιμης και υπεύθυνης κατανάλωσης μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και κλιματικών δράσεων, στοχεύει στην προώθηση της περιβαλλοντικής ευθύνη . Πρόσθεσε πως η πράσινη ανάπτυξη είναι κύριος στόχος της φιλοσοφίας του αθλητισμού στη χώρα μας.

Δείτε το βίντεο "περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης" του Τομέα Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Δράσης «ΕKASKPLUS+» της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης

 

Τελευταία Νέα