ΓεροΓιοβάισα: Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνεις

ΓεροΓιοβάισα: Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνεις

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνεις
O Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Μπασκόνια και ο ΓεροΓιοβάισα ετοιμάζεται για ταμειάκι.

Γεια σας φίλοι μου.

Διαβολοβδόμαδα έχουμε στη Euroleague και φυσικά ο λάτρης της βότκας είναι ξανά μαζί σας για να σας το κάνει πιο εύκολο. Την προηγούμενη φορά που είχε ματς ο Παναθηναϊκός, πληρωθήκατε. Όσοι με ακολούθησαν φυσικά στον άσσο των πράσινων με τη Φενέρ με μικρό handicap κάλυψη.

Τώρα οι... πράσινοι έχουν την ευκαιρία να παλέψουν για ένα διπλό κόντρα σε μια Μπασκόνια που έχει 0-2 στη Euroleague και δεν θα παίξει για άλλη μια φορά ο πολύτιμος Πίτερς.

To... τριφύλλι έχει ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στη Φενέρ και για να έχει ελπίδα για κάτι καλό, θα πρέπει να φύγει με διπλά από έδρες σαν της Μπασκόνια, ειδικά στην κατάσταση που βρίσκονται οι Βάσκοι.

Η ομάδα του Πρίφτη θα το παλέψει το ματς, ελπίζω πως Παπαπέτρου και Νέντοβιτς θα έχουν κέφια για να βγει το διπλό με +6.5 στο 1.72. Είναι κάτι σαν δωράκι που δεν πρέπει να το αφήσεις να σου ξεγλιστρίσει μέσα από τα χέρια. Περιμένω πάντως πολύ κλειστό ματς.

Πάμε και σε άλλο ένα ματσάκι της βραδιάς για να φτιάξουμε την αγαπημένη μου δυάδα. Έχω ξεχωρίσει το ματς της Εφές με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, αφού ο Τούρκοι θέλουν να απαντήσουν μετά την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ. Προβλέπω κατηφόρα, παρόλο που οι Γάλλοι παίρνουν δύναμη από τους φιλάθλους τους στα εντός έδρας. Ωραίο το διπλό με -5.5 στο 1.67.

Αυτά από μένα. Μακάρι να ακολουθήσετε για να πάμε όλοι παρέα στο ταμείο. Θα σας περιμένω φίλοι μου.

Kαλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα