Εντός έδρας ήττες για Ελευθερία Μοσχάτου & Νίκη Λευκάδας στα προκριματικά του EuroCup

Γιάννης Σταυρουλάκης
Εντός έδρας ήττες για Ελευθερία Μοσχάτου & Νίκη Λευκάδας στα προκριματικά του EuroCup

bet365

Η Νίκη Λευκάδας και η Ελευθερία Μοσχάτου γνώρισαν εντός έδρας ήττες από την Ουνιβερσιτάς (61-80) και την Μπίντγκοζ (48-57), αντίστοιχα στη μάχη για την πρόκριση στο EuroCup Γυναικών.

Σε αντίθεση με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που έχουν ήδη εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή τους στους ομίλους του EuroCup Γυναικών, η Νίκη Λευκάδας, η Ελευθερία Μοσχάτου και ο ΠΑΟΚ μπήκαν στη διαδικασία των προκριματικών, εκεί όπου οι δυο πρώτες γνώρισαν εντός έδρας ήττες.

Συγκεκριμένα, η Μπίντγκοζ πέρασε νικηφόρα από το «Σοφία Μπεφόν», επικρατώντας της Ελευθερίας Μοσχάτου με 48-57, παρά τις προσπάθειες των Αλίσα Λόρενς (16π., 4ριμπ.) και Λίλιας - Άννας Καρακασίδου (15π., 3/6 τρίπ.). Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στην έδρα της Μπίντγκοζ.

Όσον αφορά τη Νίκη Λευκάδας, γνώρισε βαριά ήττα από την Ουνιβερσιτάς με 61-80. Για την ελληνική ομάδα, ξεχώρισε το δίδυμο των Μπρέσελ Θόρντον (24π., 7ριμπ.) και Ντομινίκ ΜακΜπράιντ (20π., 6ριμπ., 3ασ.). Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου στην έδρα της Ουνιβερσιτάς.

 

Τελευταία Νέα