Υφυπουργείο Αθλητισμού: «Η ΕΟΚ χρησιμοποιεί τους υπαλλήλους της ως "ομήρους"»

Newsroom
Υφυπουργείο Αθλητισμού: «Η ΕΟΚ χρησιμοποιεί τους υπαλλήλους της ως "ομήρους"»

bet365

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού απάντησε στις κατηγορίες της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ περί διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, κάνοντας λόγο για δημαγωγία από την πλευρά της Ομοσπονδίας.

Η προσωρινή διοίκηση ΕΟΚ, με ανακοίνωση της προς τον Λευτέρη Αυγενάκη εξήγησε πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα πρέπει να ενεργήσει πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου για την καταβολή του ποσού που απαιτείται για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας και των Αθλητικών Ενώσεων, κατηγορώντας τον πως «διαστρεβλώνει την αδιάψευστη αντικειμενική πραγματικότητα».

Ακολούθως το Υφυπουργείο Αθλητισμού υπενθύμισε πως η Προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ έχει λάβει 984.000 ευρώ μέσα στο πρώτο οκτάμηνο του 2021. Μάλιστα έκανε λόγο για «σκοπιμότητες, εντυπώσεις και επιδιώξεις εκ μέρους της Ομοσπονδίας που φαίνεται πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους υπαλλήλους της ως "ομήρους"».

Αναλυτικά:

Η δημαγωγία της Προσωρινής Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και η συνειδητή παραποίηση της πραγματικότητας δεν έχει προηγούμενο.

Επαναλαμβάνουμε:

Έναντι της ετήσιας χρηματοδότησης της ΕΟΚ
• στις 07/04/2021 πιστώθηκαν στην Ομοσπονδία 375.000€ και
• στη 01/07/2021 πιστώθηκαν επιπλέον 609.000€ «για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών», όπως αναγράφεται στην απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που επισυνάπτεται.
• Συνολικά, λοιπόν, η Προσωρινή Διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει διαχειριστεί 984.000€ μέσα στο πρώτο 8μηνο του 2021, εκ των οποίων η μισθοδοσία των υπαλλήλων της, για τους οποίους κόπτεται υποκριτικά και όπως φαίνεται σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει αναίσχυντα ως «ομήρους», ανέρχεται σε 523.000€ έως το τέλος Αυγούστου.

Γιατί, όμως, το Υφυπουργείο Αθλητισμού έχει ήδη καταβάλει στην Προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, επιπλέον της μισθοδοσίας του προσωπικού της;

Διότι, παρά την απαράδεκτη παρατεταμένη διοικητική ανωμαλία και το αντιδημοκρατικό γεγονός ότι δεν έχουν διεξαχθεί εκλογές στην Ομοσπονδία επί εξάμηνο, το Υφυπουργείο Αθλητισμού στηρίζει τις Εθνικές ομάδες και δεν διανοείται να δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία τους, στο βωμό των σκοπιμοτήτων, εντυπώσεων και επιδιώξεων της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ.

Στον ίδιο βωμό σκοπιμοτήτων, εντυπώσεων και επιδιώξεων, η Προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ προαναγγέλλει τώρα «τραγικό οικονομικό αδιέξοδο των υπαλλήλων και των οικογενειών τους»!

Δεν θα το επιτρέψουμε, αποδίδοντας παράλληλα κάθε ευθύνη που βαραίνει αποκλειστικά και απόλυτα την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ.

Ως εδώ και μη παρέκει…»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED