Αποσύρθηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιάνις Μπλουμς (pic)

Αποσύρθηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιάνις Μπλουμς (pic)

Αποσύρθηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιάνις Μπλουμς (pic)

bet365

Με ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάνις Μπλουμς ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, έπειτα από καριέρα 21 ετών στην Γηραιά Ήπειρο.

Ο παλαίμαχος, πλέον, σούτινγκ γκαρντ, που τη σεζόν 2014-15 είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό του κόουτς Ντούσκο Ιβάνοβιτς, κατακτώντας ένα Κύπελλο Ελλάδας, έβαλε τέλος στην αθλητική του διαδρομή, μετά από κάτι παραπάνω από δύο δεκαετίες στο μπάσκετ.

Πέραν της ελληνικής ομάδας, ο 39χρονος Μπλουμς αγωνίστηκε κατά την διάρκεια της καριέρας του σε Σαραγόσα, Ρίγα, Αβελίνο, Αστάνα, Λιέτουβος Ρίτας, Νάπολι, Βέντσπιλς, Άνβιλ, μεταξύ άλλων, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η ιταλική Ρέτζιο Εμίλια στην Serie A, στην αρχή της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Έκτοτε ο βετεράνος σουτέρ (53 συμμετοχές στην EuroLeague, 68 στο EuroCup) ήταν ελεύθερος στην αγορά και δεν αγωνίστηκε κάπου αλλού, ώσπου σήμερα (30/8) έκανε γνωστή μέσω του Instagram, την απόφαση του να κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του.

Ήταν επί σειρά ετών διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Λετονίας, έχοντας μάλιστα παρουσίες σε επτά διαδοχικά EuroBasket (2005, 2007, 2009, 2011, 2013, 2015, 2017).

Η σχετική ανάρτηση του στο Instagram:

blums

 

Τελευταία Νέα