Real Madrid Foundation Basketball Clinic: Γίνε κι εσύ ο καλύτερος Συμπαίκτης της φημισμένης Real Madrid

Real Madrid Foundation Basketball Clinic: Γίνε κι εσύ ο καλύτερος Συμπαίκτης της φημισμένης Real Madrid
Η διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη, ειδικά το τελευταίο διάστημα, για δουλειά σε βάθος και παραγωγή, επιβάλλει την αναζήτηση των προγραμμάτων εκείνων που θα ωθήσουν τους νέους στο μπάσκετ και ταυτόχρονα θα τους διδάξουν, πέρα από την τεχνική και την τακτική, τις θεμελιώδεις αξίες του αθλητισμού, της συνεργασίας και κυρίως ότι για να πετύχουμε στη ζωή μας θα πρέπει πρωτίστως να είμαστε καλοί συμπαίκτες.

Το Real Madrid Foundation και ο Μίλωνας, με τη συνεργασία των εταιρειών MGC Soccer Central και ActiveMedia Group είναι οι καλύτεροι συμπαίκτες. Και μοιράζουν εκατοντάδες ασίστ, κατά την περίοδο 5-9 Ιουλίου, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Νέας Σμύρνης «Ο Μίλων» σε αγόρια και κορίτσια (ηλικίες 8-16 ετών) αλλά και σε προπονητές.

Για να έχουμε καλά αποτελέσματα απαιτείται τεχνογνωσία και αυτή έρχεται στην Ελλάδα με τη «σφραγίδα» της Real Madrid. Με ένα από τα καλύτερα προγράμματα σε όλο τον κόσμο στην εξέλιξη και την παραγωγή παικτών. Που προοδεύουν στο υψηλότερο επίπεδο, καταξιώνονται αθλητικά και κοινωνικά.

Τα παιδιά δεν θα είναι μόνα τους. Θα είναι κοντά και οι προπονητές τους, όλοι άριστοι γνώστες του τι χρειάζεται ο αθλητής σε αυτές τις ηλικίες. Πέρα φυσικά από τις ατομικές δεξιότητες και στο «χτίσιμο» της καλύτερης νοοτροπίας που θα τους οδηγήσει στο μέλλον τους.

Παράλληλα, κοντά στα παιδιά θα βρίσκονται και σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ. Πρωταθλητές Ευρώπης, καταξιωμένοι αθλητές, που έφτασαν στην κορυφή και αναγνωρίστηκαν για την αγωνιστική ικανότητα και το ήθος τους.

Το Real Madrid Foundation Basketball Clinic στον Μίλωνα έρχεται φέτος στην Ελλάδα για πρώτη φορά και φιλοδοξεί να καθιερωθεί. Και να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα μεταλαμπαδεύοντας την τεχνογνωσία της «Βασίλισσας της Ευρώπης» σε νεαρούς αθλητές που αγαπούν το εθνικό σπορ της χώρας μας.

585

Όσα πρέπει να ξέρετε:

Το κόστος θα είναι 250 ευρώ ενώ προβλέπεται έκπτωση 50 ευρώ στα αδέρφια

Υπάρχει όριο συμμετοχών άρα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Οι αθλητές θα τοποθετηθούν σε γκρουπ με ηλικιακά κριτήρια. Ένας προπονητής ανά γκρουπ (maximum 15 παιδιά).

Θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Θες να φορέσεις τη φανέλα της μεγάλης Ρεάλ Μαδρίτης; Κάνε ένα check στα δώρα που προσφέρει το clinic.

Κάθε αθλητής του clinic θα παραλάβει:

– Μια εμφάνιση και σορτς adidas της Ρεάλ Μαδρίτης

– Μια μπάλα μπάσκετ Molten

– Μια τσάντα με το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης

Extra Bonus για τους αθλητές του Μίλωνα

Ο Α.Ο.Ν.Σ Μίλων, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές (που θεωρεί παιδιά του) και τους γονείς τους (που θεωρεί μέλη της μεγάλης οικογένειας) ανακοινώνει ότι κάθε αθλητής που θα εγγραφεί στο camp θα κερδίσει τον μήνα Σεπτέμβριο. Κατόπιν απόφασης της Διοίκησης του Μίλωνα, προκειμένου να επιβραβεύσει αθλητές και γονείς για την επιθυμία τους για επιμόρφωση.

ξγωβ

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 210-9353700

Ε-mail: [email protected]

Το καμπ θα γίνεται καθημερινά στις 17:30 με 22:00.

Εγκαταστάσεις:

ΑΟΝΣ Μίλων, Αδαμάντιου Κοραή & Μεγάλου Βασιλείου, 17122 Νέα Σμύρνη

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε όλες τις απαραίτητες αναλυτικές πληροφορίες και να κάνετε τις αιτήσεις εγγραφών σας στο Real Madrid Foundation Basketball Clinic.

Το ξέρεις ότι θα αξιολογηθούν οι προσπάθειες σου;

Οι προπονητές της Real Madrid θα παρακολουθούν και θα επιβλέπουν στενά κάθε αθλητή. Θα βοηθήσουν στην πρόοδό τους. Μάλιστα, μετά το τέλος του camp θα υπάρχει αξιολόγηση για κάθε αθλητή σχετικά με τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του. Αυτό θα βοηθήσει κάθε νέο αθλητή προκειμένου να δουλέψει συστηματικά και μεθοδικά μέχρι να ανακαλύψει τα όρια του. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους νεαρούς αθλητές.

Real Madrid Foundation Basketball Clinic:

Το Σεμινάριο Προπονητών

SAVE THE DATE: Παρασκευή 9 Ιουλίου

Ώρα: 16:00-18:00

Τοποθεσία: Κλειστό γήπεδο AOΝΣ Μίλων

Κόστος σεμιναρίου: €20 με δυνατότητα παρακολούθησης των προπονήσεων

Η μεγάλη ευκαιρία για όλους τους προπονητές για επιμόρφωση. Για καίριες ερωτήσεις, για παρεμβάσεις και φυσικά μια μοναδική εμπειρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της Real Madrid.

Κοντά μας…

Οι εταιρείες ΒΙΚΟΣ και ΧΥΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑ θα είναι κοντά μας ως χορηγοί στην προσπάθεια που κάνουμε.

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες για τους συντάκτες:

τηλ.: +30 210 9343020, fax: +30 210 9316505

e-mail: [email protected]

 

Τελευταία Νέα