Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ καταγγέλλει υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ, για προσπάθεια συλλογής προσωπικών δεδομένων

Gazzetta team
Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ καταγγέλλει υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ, για προσπάθεια συλλογής προσωπικών δεδομένων

bet365

Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος, εξέδωσε ανακοίνωση που καταγγέλλει ότι κάποιος προσπαθεί να συλλέξει προσωπικά στοιχεία εκπροσώπων σωματείων της Ένωσης, για Υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΟΚ.

Ο Γιάννης Αλεξόπουλος, Πρόεδρος της ΕΣΚΑ, προχώρησε στην αποστολή επιστολής στην οποία καταγγέλλει ότι κάποιος προσπαθεί να συλλέξει προσωπικά δεδομένα και έγγραφη συναίνεση από εκπροσώπους των σωματείων, για το αν έχουν δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι, μέλη της Ένωσής μας,

Τις τελευταίες δύο ημέρες έγινα αποδέκτης καταγγελιών από εκπροσώπους σωματείων της Ένωσής μας, ότι την Τρίτη 15η Ιουνίου έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που ζητά προσωπικά δεδομένα και έγγραφη συναίνεση για να απευθύνουν ερώτημα – άραγε ποιοι και προς που ; – αν τα σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΣΚΑ.

Το συγκεκριμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) αποστέλλεται από κάποιο άτομο που το «υπογράφει» με το ονοματεπώνυμο Γ.Λ. και με αριθμό κινητού τηλεφώνου 6983……. Σε επικοινωνία σωματείων προς τον άνω Γ.Λ. , τα στοιχεία τα οποία διαθέτουμε, αυτός απάντησε ότι συλλέγει τα ως άνω προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό υποψήφιου προέδρου της Ε.Ο.Κ.

Αναρωτιέμαι και με τι σκοπό, ο κύριος Γ.Λ., απευθύνεται στα σωματεία/ μέλη της Ένωσής μας, κάνοντας χρήση των ατομικών ηλεκτρονικών διευθύνσεων των σωματείων, με ποια αρμοδιότητα ζητάει τα προσωπικά δεδομένα των εκπροσώπων των σωματείων, «ψαρεύοντας σε θολά νερά» ζητώντας άδεια για άγνωστο σκοπό και χρήση.

Ήδη η ΕΣΚΑ έχει ενημερώσει όλα τα σωματεία για το συγκεκριμένο «περίεργο» email που έχουν λάβει με θέμα «Εκλογές ΕΣΚΑ» και δηλώνω πως θα υποβάλω σχετικό υπόμνημα στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και στην Εισαγγελία Αθηνών.

Μεθοδευμένες ενέργειες αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης θα περιθωριοποιηθούν. Αρρωστημένες καταστάσεις δεν θα καταφέρουν να «τραυματίσουν» την καλαθοσφαίριση Αττικής.

Γιάννης Αλεξόπουλος

Πρόεδρος ΔΣ ΕΣΚΑ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα