Mίτσελ: Στα playoffs είναι superstar! (pic & vids)

Mίτσελ: Στα playoffs είναι superstar! (pic & vids)

Νίκος Καρφής
Mίτσελ: Στα playoffs είναι superstar! (pic & vids)

bet365

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ συνεχίζει από εκεί που το άφησε στα περσινά playoffs, όντας ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της postseason.

Χωρίς τον Ντόνοβαν Μίτσελ οι Τζαζ χάνουν ένα μεγάλο μέρος της δύναμης τους και αυτό φάνηκε στη σειρά των playoffs με τους Γκρίζλις.

Όμως από τη στιγμή που ο Spida επέστρεψε, οι Μορμόνοι είναι εντελώς διαφορετικοί και έχουν βάλει τις βάσεις πρόκρισης για τον επόμενο γύρο της postseason.

Μετά το αρχικό... μούδιασμα, πλέον η σειρά βρίσκεται στο 3-1 και οι Τζαζ θέλουν ακόμα μια νίκη για να προκριθούν.

Ο Μίτσελ κάνει εντυπωσιακά πράγματα στα τρία ματς που έχει αγωνιστεί και έχει βγει μπροστά στο σκοράρισμα όπως αναμενόταν.

Ο γκαρντ της Γιούτα, το... έπιασε από εκεί που το άφησε την περασμένη σεζόν στη σειρά με τους Νάγκετς, αφού έπαιζε σαν... εξωγήινος, χαρίζοντας μας μια υπέροχη σειρά μαζί με τον Τζαμάλ Μάρεϊ.

Μίτσελ

Συνολικά στην καριέρα του στα playoffs μετρά 27.4 πόντους ανά παιχνίδι και έχει τον 4ο καλύτερο μέσο όρο ανάμεσα στους εν ενεργεία παίκτες.

Tη φετινή σεζόν στα playoffs έχει 28 πόντους μέσο όρο και 4.3 ασίστ, ενώ πέρυσι στην επική σειρά με τους Νάγκετς είχε 36.3 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ. Mάλιστα είχε βάλει 57 στο Game 1 και 51 πόντους στο 4ο παιχνίδι της σειράς σε ένα απίθανο show.

 

NBA Τελευταία Νέα