Το τριήμερο που… πανηγύρισαν όλοι (vids)

Gazzetta team
Το τριήμερο που… πανηγύρισαν όλοι (vids)

bet365

Οι οπαδοί των τεσσάρων μεγάλων ομάδων είχαν λόγο να πανηγυρίζουν το τελευταίο τριήμερο καθώς οι ομάδες τους κατέκτησαν κούπες στα ομαδικά αθλήματα.

Δεν είναι και το πιο σύνηθες να βλέπουμε και τους τέσσερις μεγάλους συλλόγους να κατακτούν τρόπαια μέσα σε τρεις ημέρες. Κι όμως, το τελευταίο τριήμερο, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ πανηγύρισαν τίτλους στα τέσσερα ομαδικά σπορ που ήταν ακόμη σε εξέλιξη.

Ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος στο ποδόσφαιρο

Φυσικά η κατάκτηση του κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο είχε το μεγαλύτερο οπαδικό ενδιαφέρον. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν στο 90’ να «κλέψουν» το κύπελλο από τον Ολυμπιακό, χάρη στο γκολ του Κρμέντσικ ο οποίος πήρε την μαγική ασίστ από το τακουνάκι του Ζίβκοβιτς, βάζοντας… φωτιά στον Λευκό Πύργο.

Οι οπαδοί του ξεχύθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για το όγδοο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας, που έκλεισε ιδανικά μία σεζόν όπου το πρωτάθλημα είχε χαθεί από νωρίς…

Δύο κούπες σε τρεις ώρες για τον Ολυμπιακό

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορεί να είδαν να χάνεται το κύπελλο στο ποδόσφαιρο, αλλά κατέκτησαν… δύο στο πόλο και μάλιστα με διαφορά περίπου τριών ωρών.

Αρχικά τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν της Βουλιαγμένης με 11-8, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Ακολούθησαν οι παίκτες της ομάδας των ανδρών, που διέλυσαν την ΑΕΚ με 20-4 στον αντίστοιχο τελικό, κατακτώντας για άλλη μία χρονιά το νταμπλ.

Στην ΑΕΚ το κύπελλο στο χάντμπολ

Και αν η ΑΕΚ δεν είχε τύχη στο πόλο, ήταν φαβορί στον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ και δικαίωσε τα προγνωστικά. Κέρδισε τον ΠΑΟΚ στον τελικό των «δικεφάλων» με σκορ 24-22 και πανηγύρισε το τέταρτο κύπελλο στην ιστορία της, ενώ ελπίζει την προσεχή Κυριακή να πανηγυρίσει και τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο στο EHF Cup.

Κούπα και για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

Τελευταίοι -χρονικά πάντα- πανηγύρισαν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έναν τίτλο και μάλιστα επί του «αιωνίου» αντιπάλου τους. Τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» κέρδισαν σήμερα μέσα στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό με 74-66 και πανηγύρισαν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από οκτώ χρόνια.

 

Τελευταία Νέα