Συνάντηση Αυγενάκη με την πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Gazzetta team
Συνάντηση Αυγενάκη με την πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

bet365

Αυγενάκης και Καρυοφύλλη συναντήθηκαν με αντικείμενο συζήτησης την ανάπτυξη και την στήριξη των αθλητών με ειδικές ανάγκες

Η προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού των ΑμεΑ, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο ανάμεσα στον Λευτέρη Αυγενάκη και την πρόεδρο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου Festos 2021 που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Τυμπάκι.

Η συζήτηση των δύο πλευρών, περιστράφηκε στην προοπτική ανάπτυξης των δύο διοργανώσεων που φιλοξενούνται στο Ηράκλειο τα τελευταία χρόνια. Αναφορικά με το μίτινγκ στίβου που γίνεται στο Παγκρήτιο Στάδιο, αυτό να πάρει τη μορφή Γκραν Πρι και να ενταχθεί στο επίσημο καλαντάρι της IPC, ενώ όσον αφορά στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ποδηλασίας, να αναβαθμιστεί σε Παγκοσμίου επιπέδου στο καλαντάρι της UCI.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED