Τα βήματα επανεκκίνησης αθλητισμού παρουσίασε ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς σε Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Δημήτρης Τομαράς
Τα βήματα επανεκκίνησης αθλητισμού παρουσίασε ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς σε Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

bet365

Τα βήματα που ακολουθήθηκαν στον Αθλητισμό από το ξεκίνημα της πανδημίας έως σήμερα παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς στο 29ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται στις 16 Μαΐου του 2021.
Ο γγΑ, ως συντονιστής της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, παρουσίασε αναλυτικά τις πέντε φάσεις που ακολουθήθηκαν για τη σταδιακή επιστροφή στην αγωνιστική δράση, αλλά και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που συνόδευαν την κάθε μία από αυτές, από το πρώτο lockdown τον Μάρτιο του 2020 έως σήμερα. Παράλληλα παρουσίασε στοιχεία και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες στον τομέα επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας.
Ο Γιώργος Μαυρωτάς αφού συνεχάρη τους συντελεστές της διοργάνωσης του 29oυ Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού για τις ενδιαφέρουσες θεματικές που αναπτύχθηκαν αναφορικά με τη λειτουργία του Αθλητισμού εν μέσω της πανδημίας και τις επιπτώσεις αυτής στον αθλούμενο πληθυσμό, δήλωσε: «Πολύ χρήσιμες έρευνες, με ενδιαφέροντα αποτελέσματα τα οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να αμβλύνουμε τις επιπτώσεις της στο παρόν και στο μέλλον».
* Η παρουσίαση του κ. Μαυρωτά στο 29ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού είναι σε αυτό το link.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.