Υφυπουργείο αθλητισμού: Δόθηκε η πρώτη δόση της τακτικής επιχορήγησης σε ομοσπονδίες

Gazzetta team
Υφυπουργείο αθλητισμού: Δόθηκε η πρώτη δόση της τακτικής επιχορήγησης σε ομοσπονδίες

bet365

Τα πρώτα χρήματα της τακτικής επιχορήγησης άρχισαν να καταβάλλονται στις αθλητικές ομοσπονδίες από το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Το υφυπουργείο από σήμερα ξεκίνησε τις πληρωμές σε ομοσπονδίες που έχουν ήδη καταθέσει τα δικαιολογητικά προκειμένου να πάρουν ένα πρώτο μέρος της τακτικής επιχορήγησης και θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και άλλες ομοσπονδίες.

Το υφυπουργείο θα δώσει συνολικά το ποσό των 18.306.200 ευρώ στις ομοσπονδίες όλων των αθλημάτων (ολυμπιακών ή μη) ως τακτική επιχορήγηση για το 2021, καθώς και σε ομοσπονδίες ατόμων με αναπηρία, Ολυμπιακή και παραολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και σε αθλητικούς συνδέσμους. Εχουν ήδη δοθεί μάλιστα τα 3,1 εκατ. που εκταμιεύτηκαν για τις ανάγκες της μισθοδοσίας του προσωπικού των ομοσπονδιών.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED