​#Foodball: Οι καλύτερες στιγμές της εκπομπής που έγραψε ιστορία (vid)

Gazzetta team
​#Foodball: Οι καλύτερες στιγμές της εκπομπής που έγραψε ιστορία (vid)

bet365

O Μ. Τσόχος ταξίδεψε στα ιστορικότερα γήπεδα και γνώρισε τις σπουδαιότερες αθλητικές παρέες της χώρας.

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2018. Τότε ο Μιχάλης Τσόχος και η κάμερα του Gazzetta μπήκαν στο εργοτάξιο της «Αγιάς Σοφιάς» με τον Γιάννη Αΐβάζη για να δουν σε τι κατάσταση βρισκόταν το γήπεδο της ΑΕΚ. Η συνέχεια τούς βρήκε παρέα με τον Ηλία Ατματσίδη, τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή και τον Γιώργο Τσακίρη να συζητούν για το «Νίκος Γκούμας» και το νέο γήπεδο της Ένωσης, πίνοντας παγωμένες μπίρες FIX.

Από τότε μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι και ο Μιχάλης Τσόχος με το #Foodball ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα. Επισκέφθηκε τα ιστορικότερα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ και ήπιε παγωμένες μπίρες FIX παρέα με τους ανθρώπους που έγραψαν τις σπουδαιότερες αθλητικές ιστορίες της χώρας.

Συγκεκριμένα, αυτά τα 2 χρόνια το #Foodball μέσα από τα επεισόδιά του, τα οποία ξεπέρασαν συνολικά τα 3 εκατομμύρια views, κατέγραψε 25 ιστορίες, συνάντησε δεκάδες εκλεκτούς καλεσμένους και κέρδισε σπουδαία βραβεία. Μεταξύ αυτών το bronze βραβείο στην κατηγορία Branded Content στα MIXX Awards Europe και IAB Europe Research Awards 2020.

Δείτε στο video που ακολουθεί τις σημαντικότερες στιγμές της εκπομπής:

Το #Foodball υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη UM και την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για λογαριασμό της FIX Hellas.

 

Τελευταία Νέα