Αυγενάκης: «Ξεκίνησαν οι εργασίες για τις τέσσερις νέες πισίνες στο ΟΑΚΑ» (pics)

Με μήνυμά του στα social media ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, Οδυσσέα Αθανασίου για τη δημιουργία τεσσάρων νέων πισίνων στις Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Οδυσσέας Αθανασίου υπέγραψαν τη «Σύμβαση Εργασιών Ανακαίνισης/Ανακατασκευής/Νέων Κατασκευών στις Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου» και το ΟΑΚΑ θα αποκτήσει άμεσα 4 πισίνες.
Μάλιστα, ο Αυγενάκης είχε ξεκαθαρίσει πως τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα κι έτσι το πρωί της Τρίτης (22/12) δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εικόνες από τα έργα αναβάθμισης που ήδη έχουν αρχίσει.
ΟΑΚΑ
— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) December 22, 2020
Το είπαμε, το κάνουμε!
Χτες υπογράψαμε με @Lamda_Dev «Σύμβαση Εργασιών Ανακαίνισης/Ανακατασκευής/Νέων Κατασκευών στις Εγκαταστάσεις Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου» & ήδη σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες περίφραξης ασφαλείας για 4 νέες πισίνες & άλλα έργα αναβάθμισης.
pic.twitter.com/OytQMrteiJ
Διαβάστε επίσης:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.