Ο Στέλιος Δημότσιος είναι υποψήφιος στο ΣΕΓΑΣ με την «Αναγέννηση»

Gazzetta team
Ο Στέλιος Δημότσιος είναι υποψήφιος στο ΣΕΓΑΣ με την «Αναγέννηση»

bet365

Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ και στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου είναι ο παλιός σπρίντερ Στέλιος Δημότσιος.

Ο Στέλιος Δημότσιος έχει ταυτιστεί με την εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4x400μ. καθώς αποτέλεσε μέλος της κορυφαίας ομάδας σκυταλοδρομίας που έβγαλε η Ελλάδα και μοναδικής με διεθνείς διακρίσεις. Συμμετείχες παράλληλα σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα ανοιχτού και κλειστού στίβου σε Παρίσι και Λισαβόνα, ενώ ήταν Χρυσός Μεσογειονίκης (4Χ400) το 2001. Στη δήλωση υποψηφιότητάς του στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ, τόνισε τη στήριξή του στο πρόσωπο της Τασούλας Κελεσίδου.

«Η υποψηφιότητα της Ολυμπιονίκης μας Τασούλας Κελεσίδου, για τη θέση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ αποτελεί τεράστια τιμή για τον κλασικό αθλητισμό. Η μεγάλη μας αθλήτρια υπηρέτησε με ήθος τον ελληνικό αθλητισμό και έκανε τις προσωπικές της νίκες, νίκες όλων μας, γεμίζοντας τους Έλληνες με υπερηφάνεια!

Αποτελεί λοιπόν τιμή μου να θέσω υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της ομοσπονδίας τόσο δίπλα της, όσο και δίπλα στους υπόλοιπους συναθλητές μου, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν διαπρέψει στον αθλητικό τους βίο και συνεχίζουν να ξεχωρίζουν έως και σήμερα, όντας άξια μέλη της κοινωνίας μας, ο καθένας τους χωριστά. Συνηθισμένος στους αγώνες, τόσο ως αθλητής των 400 μέτρων όσο και με τον τωρινό μου ρόλο ως Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εντεταλμένος σε θέματα υποδομών και έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που απορρέει από αυτή την απόφασή μου, μοναδικός μου στόχος θα είναι η «Αναγέννηση» του κλασικού αθλητισμού μέσα από μια δημιουργική συνεργασία», αναφέρει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα