Οι οδηγίες για την εξέταση των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ

Gazzetta team
Οι οδηγίες για την εξέταση των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ

bet365

Η ΓΓΑ ενημερώνει σχετικά με τις Οδηγίες που υπάρχουν για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και του τρόπου προπονήσεων των υποψηφίων πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή τους στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Η σχετική ενημέρωση από τη ΓΓΑ:

Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους υποψήφιους/ες πανελλαδικών εξετάσεων που εξετάζονται σε αγωνίσματα κλασικού αθλητισμού και κολύμβησης ως προβλέπεται για την εισαγωγή αυτών στις ακόλουθες σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Τμήματα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), Στρατιωτικές Σχολές, Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού) για την επανέναρξη της αθλητικής προετοιμασίας τους, αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν.
Ειδικότερα από την ερχόμενη Δευτέρα (18-5-20) θα επιτρέπεται η αθλητική προετοιμασία σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις στίβου και μία εβδομάδα μετά (25-5-20) σε κολυμβητήρια.
Αναλυτικές οδηγίες για τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρηθούν κατά την προετοιμασία τους αλλά και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από τους υποψηφίους/ιες πανελλαδικών εξετάσεων, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (www.gga.gov.gr) στην ειδική κατηγορία Αθλητισμός και Covid-19 (βλ. Υποψήφιοι πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, τις στρατιωτικές σχολές κ.α.).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα