Υφυπουργείο Αθλητισμού: Σύσκεψη του Αυγενάκη με την ΕΛ.ΑΣ. και το ΟΑΚΑ για τα μέτρα ασφαλείας

Δημήτρης Τομαράς
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Σύσκεψη του Αυγενάκη με την ΕΛ.ΑΣ. και το ΟΑΚΑ για τα μέτρα ασφαλείας

bet365

Η σύσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη με την ΕΛ.ΑΣ. και το ΟΑΚΑ έγινε για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο άνοιγμα των περιβαλλόντων χώρων των εγκαταστάσεων.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε συνεργασία με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Κολίντζα, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος ΟΑΚΑ, Αστυνόμο Β’, Σπύρο Καραχάλιο, τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή, Κωνσταντίνο Χαλιορή. Σχεδιάστηκε το πλάνο λειτουργίας από αύριο Τρίτη, 12 Μαΐου, οπότε και θα επιτρέπεται ξανά η πρόσβαση στους περιβάλλοντες χώρους των εγκαταστάσεων σε όλους τους αθλούμενους, προκειμένου να αποτραπεί ο συγχρωτισμός. Αποφασίστηκε να λειτουργούν μόνο δύο είσοδοι – έξοδοι στο ΟΑΚΑ (πύλη Α και σταθμός Ειρήνη) από 05:30-00:30 και να πραγματοποιούνται συνεχείς περιπολίες με συστάσεις, αν χρειαστεί, προς τους πολίτες ώστε να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED