Κορονοϊός: Ιστορική, κοινή έκδοση κατά του ιού από τις τέσσερις αθλητικές εφημερίδες της Ισπανίας, χάρη σε Ναδάλ και Γκασόλ!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ιστορική, κοινή έκδοση κατά του ιού από τις τέσσερις αθλητικές εφημερίδες της Ισπανίας, χάρη σε Ναδάλ και Γκασόλ!

bet365

Οι τέσσερις αθλητικές εφημερίδες της Ισπανίας ευρείας κυκλοφορίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην μάχη κατά του κορονοϊού, ύστερα από πρωτοβουλία των Ράφα Ναδάλ και Πάου Γκασόλ, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Η Δευτέρα (27/4) θα είναι μια ιστορική μέρα για τον ισπανικό αθλητικό Τύπο και, κατ' επέκταση, για τον παγκόσμιο. Για πρώτη φορά, οι τέσσερις εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας (Marca, AS, Mundo Deportivo και Sport) θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν ιερό σκοπό.

Ύστερα από πρωτοβουλία των Ράφα Ναδάλ και Πάου Γκασόλ, οι οποίοι δίνουν και αυτοί την μάχη τους κατά του κορονοϊού, οι τέσσερις εφημερίδες θα έχουν παρόμοιο περιεχόμενο και θα περιλαμβάνουν αποκλειστικές συνεντεύξεις, τόσο του θρυλικού Ισπανού τενίστα και του κορυφαίου Ισπανού μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, όσο και άλλων σπουδαίων ανθρώπων των σπορ στην χώρα, όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο MotoGP, Μαρκ Μάρκεθ ή ο θρυλικός οδηγός Κάρλος Σάινθ.

Η πρωτοβουλία έχει τίτλο #NuestraMejorVictoria (η καλύτερη μας νίκη) και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, με στόχο να μαζευτούν χρήματα για να βοηθηθεί το σύστημα υγείας, αλλά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Η συγκομιδή έντεκα εκατομμυρίων ευρώ για να βοηθηθούν 1.350.000 άνθρωποι είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας, στο πλαίσιο της οποίας πριν από λίγες ημέρες, οι δύο πιο δημοφιλείς αθλητικές εκπομπές του ισπανικού ραδιοφώνου, το «Partidazo» του Cadena COPE και το «El Transistor» του Onda Cero, μετέδωσαν μια κοινή εκπομπή. Όλα στην μάχη κατά του ιού Covid-19.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED