Μαργαρίτα Ντίνα: «Σημαντικό για τη Θεσσαλονίκη να έχει τέτοιες διοργανώσεις»

Gazzetta team
Μαργαρίτα Ντίνα: «Σημαντικό για τη Θεσσαλονίκη να έχει τέτοιες διοργανώσεις»

bet365

Στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το RUNTOGETHERTHESSALONIKI και η Μαργαρίτα Ντίνα στάθηκε στην αξία της διοργάνωσης και για την πόλη.

Η αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων με αρκετές Πανελλήνιες διακρίσεις υποστήριξε ότι «είμαι πολύ χαρούμενη που γίνεται η διοργάνωση για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας. Το μαζί είναι που έχει σημασία, μόνοι μας μπορούμε να πάμε γρήγορα, αλλά μαζί πιο μακριά». Στα όσα πρεσβεύει η διοργάνωση στάθηκε και η Ειρήνη Μιχάλα, αθλήτρια των 10 χλμ., σημειώνοντας ότι… «έχουμε συνηθίσει να τρέχουμε αγώνες με ανταγωνιστικό σκοπό, το RunTogether δεν είναι ακριβώς αγώνας, είναι μια γιορτή για να προωθηθεί το μήνυμα του μαζί, της συνεργασίας. Η φετινή ημερομηνία της διεξαγωγής του αγώνα είναι συμβολική και είναι πολύ πετυχημένο και το κοινωνικό μήνυμα της στήριξης του ξενώνα. Ανυπομονώ να τρέξω για καλό σκοπό». Ο αθλητής μεσαίων αποστάσεων, Κώστας Σταμούλης, στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι το RUNTOGETHERTHESSALONIKI προάγει τη συνεργασία. «Είναι η πρώτη φορά για μένα που θα συμμετάσχω στο RunTogether. Είναι ωραίος αγώνας που προάγει τη συνεργασία και τη βοήθεια προς τον συναθλητή μας για να τερματίσουμε μαζί».

Η εκκίνηση του RUNTOGETHERTHESSALONIKI 2020 θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 11:00 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, 6χλμ και 9χλμ.

 

Τελευταία Νέα