RUNTOGETHERTHESSALONIKI 2020: ΤρέχουμεΜαζί γιακαλό σκοπό!

Gazzetta team
RUNTOGETHERTHESSALONIKI 2020: ΤρέχουμεΜαζί γιακαλό σκοπό!

bet365

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το RUNTOGETHERTHESSALONIKI 2020 με την επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης” στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo.

Το «RUN TOGETHER» επιστρέφει δυναμικά και θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 το πρωί, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ Helexpo. Το μήνυμα του φετινού RUNTOGETHER είναι διπλό. Μέσα από τον αγώνα αναδεικνύεται η συνεργασία όχι μόνο για έναν αγώνα δρόμου, αλλά στην καθημερινότητα του καθενός. Φέτος «Τρέχουμε Μαζί» και στηρίζουμε τον «Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους» του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo, Τάσος Τζήκας, ο οποίος στάθηκε στη σημασία της διοργάνωσης. «Στηρίζουμε τέτοια γεγονότα και ιδίως αθλητικά. Δεν μας απασχολεί μόνο το κομμάτι το εκθεσιακό, θέλουμε να είμαστε παρόντες στην κοινωνία και να στηρίξουμε προσπάθειες όπως αυτή που κάνει ο Ξενώνας Φιλοξενίας για τις κακοποιημένες γυναίκες. Μας ενδιαφέρει να είμαστε μέρος του συστήματος αυτού που αφορά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, στηρίζουμε το RUNTOGETHER και με χαρά το φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις μας». Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης υπογράμμισε: «Ελπίζω ότι η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός στην πόλη μας. Είναι πολύ σημαντική η συνεργασία με τη ΔΕΘ και ειδικά όταν μιλάμε για το δρομικό κίνημα. Επίσης σημαντικό είναι ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί εντός της Έκθεσης. Η ΔΕΘ αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Είναι μια διοργάνωση που δεν έχει σημασία ο νικητής ή ο χαμένος, αλλά η συμμετοχή με το αγαπημένο σου πρόσωπο».

O αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Χάρης Αηδονόπουλος επεσήμανε με τη σειρά του: «Γνωρίζουμε όλοι το πολιτιστικό και αθλητικό έργο της ΔΕΘ, αλλά εγώ θα σας πω σήμερα ότι από φέτος η ΔΕΘ συνεργάζεται μαζί μας και στην δομή εκστρατείας φιλοξενίας αστέγων στο περίπτερο της ΔΕΘ των Γιατρών του κόσμου, σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών. Οφείλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία να γίνει ο αγώνας εντός της ΔΕΘ. Η δικιά μας συνεισφορά θα είναι κ η παρουσία του συγκροτήματος των κρουστών που θα εμψυχώσει τους δρομείς».

Από την πλευρά των διοργανωτών, ο διευθυντής marketing της Saucony, Γιώργος Τριανταφυλλίδης εξήγησε πως «το RUNTOGETHER είναι ένας αγώνας που ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια, προάγοντας τον αθλητισμό και το μαζί. Αυτό που θέλαμε ήταν να διαφοροποιηθούμε από τους υπόλοιπους αγώνες και η παρότρυνση του να πάρουμε ένα φίλο μας, το ταίρι μας ή τον γονιό μας για να τρέξουμε παρέα το προσφέρει αυτό. Είναι ένας αγώνας διασκέδασης και ίσως ο μεγαλύτερος fun αγώνας στην Ελλάδα. Πέρσι ήρθαμε και στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά και είδαμε μια πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Αυτό που επιθυμούμε είναι ο αγώνας να γίνει θεσμός και στην Θεσσαλονίκη».

Η πρόεδρος του ΣΕΕΔΑ (Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών), Ραμπέα Ιατρίδου τόνισε ότι… «ο σύλλογος ήταν παρών πέρσι στην πρώτη διοργάνωση και θα είναι παρών και φέτος αλλά και στο μέλλον. Είναι μια ευκαιρία να προσφέρουμε μέσα από τον αθλητισμό. Δεν έχει σημασία ποιος είναι γρήγορος ή αργός, βετεράνος ή εν ενεργεία, καλούμαστε όλοι να έρθουμε να τρέξουμε για να στηρίξουμε τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών και λόγω της ημέρας θα καλέσω ακόμα πιο θερμά τις γυναίκες να συμμετάσχουν».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα