Τόκιο 2020: Αντέχουν το σεξ μεταξύ δύο αθλητών τα κρεβάτια του Ολυμπιακού Χωριού

Gazzetta team
Τόκιο 2020: Αντέχουν το σεξ μεταξύ δύο αθλητών τα κρεβάτια του Ολυμπιακού Χωριού

bet365

Την ανακοίνωση για την αντοχή τους έκανε η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία.

Οι Ιάπωνες παρουσιάσαν τα κρεβάτια του Ολυμπιακού Χωριού και απάντησαν στις επικρίσεις που δέχθηκαν πως δεν αντέχουν το σεξ μεταξύ δύο αθλητών.

Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο παρουσίασε τα υπνοδωμάτια και τα κρεβάτια του Ολυμπιακού Χωριού που θα φιλοξενήσουν 18.000 αθλητές και μέλη αθλητικών αποστολών από όλο τον πλανήτη, με δεκάδες αθλητές, μεταξύ των οποίων ο Άντριου Μπόγκατ, να σχολιάζουν την αντοχή τους και να υποστηρίζουν πως «πρόκειται για μια φιλόδοξη προσπάθεια αλλά θα διαλυθούν με λίγο σεξ».

Την απάντηση στα σχόλια έδωσαν οι ίδιοι οι διοργανωτές οι οποίοι υποστήριξαν πως οι κλίνες, οι οποίες είναι φτιαγμένες από χαρτόνι και είναι φιλικές προς το περιβάλλον, «δεν θα καταρρεύσουν κατά τη διάρκεια του σεξ - με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν μόνο δύο άτομα κάτω από την... κουβέρτα».

Τα κρεβάτια, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία, θα ανακυκλωθούν μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, έχουν μήκος 2.10 και τα στρώματά τους τα οποία είναι φτιαγμένα από πολυαιθυλένιο θα χρησιμοποιηθούν κι αυτά αργότερα για πλαστικά προιόντα.

Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, η ίδια, τα κρεβάτια είναι 200 ​​κιλά βάρος, κάτι που είναι περισσότερο από αρκετό για δύο άτομα.«Έχουμε πραγματοποιήσει πειράματα, όπως πτώση μεγάλων βαρών πάνω από τα κρεβάτια» δήλωσε ο εκπρόσωπος τής και πρόσθεσε με νόημα: «Εφόσον παραμείνουν μόνο σε δύο άτομα στο κρεβάτι, θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυροί για να στηρίξουν το φορτίο».

 

Τελευταία Νέα