Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλύτερος αθλητής για το 2019

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλύτερος αθλητής για το 2019

bet365

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ψηφίσατε ως τον καλύτερο αθλητή για το 2019. Στην δεύτερη θέση η έκπληξη Χρήστος Βολικάκης και στην τρίτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ηταν ο αθλητής που μάζεψε τις περισσότερες ψήφους από όλες τις κατηγορίες! Σχεδόν 20.000 ψήφους μάζεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος είναι ο αθλητής της χρονιάς για το 2019.

Ακολούθησε η μεγάλη έκπληξη. Χάρη στον θαυμάσια ψηφιακή προσπάθειά του ο Πρωταθλητής Ευρώπης στην ποδηλασία Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος προσκάλεσε τους θαυμαστές του να συμμετέχουν στην ψηφοφορία, συγκέντρωσε 17.874 ψήφους και κατάφερε να προσπεράσει σε ψήφους ακόμη και τον Στέφανο Τσιτσιπά και να βρεθεί στην δεύτερη θέση πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η εξαιρετική παρουσία του Βολικάκη στα social media και η επιλογή του να παροτρύνει με θέρμη τους θαυμαστές του για μαζική συμμετοχή στην ψηφοφορία των Gazzetta Awards τον έφερε στη δεύτερη θέση του βάθρου.

Στην τρίτη θέση ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την υπέροχη χρονιά που είχε στο τένις!

Αναλυτικά οι ψήφοι στην συγκεκριμένη κατηγορία

  • Στην πρώτη θέση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 19.592 ψήφους
  • Στην δεύτερη θέση ο Χρήστος Βολικάκης με 17.874 ψήφους
  • Στην τρίτη θέση ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 7701 ψήφους

Εδώ μπορείτε να δείτε τις ψήφους που πήραν οι υπόλοιπες υποψήφιες για τις θέσεις 4-10.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards