Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που θα σε στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Gazzetta team
Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που θα σε στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

bet365

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να απαντήσεις σωστά σε πέντε ερωτήσεις.

Τον Σεπτέμβριο παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια της Εθνικής μας να διακριθεί στο Μουντομπάσκετ της Κίνας. Αν και Νοέμβρης έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε τα προγνωστικά μας για το καλοκαιρινό Euro. Παρ΄όλα αυτά, η αθλητική διοργάνωση που περιμένει όλος ο πλανήτης κάθε τέσσερα χρόνια και κάθε αθλητής από οποιοδήποτε αγώνισμα θεωρεί τιμή του και μόνο να συμμετέχει, είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι οποίοι το καλοκαίρι του 2020 διεξάγονται στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο.

Ποιος δεν θα ήθελε να βρεθεί του χρόνου τον Ιούλη και τον Αύγουστο στο Τόκιο; Να δει από κοντά να σπάνε παγκόσμια ρεκόρ, να γράφεται ιστορία από «παρέες» αθλητών που οδηγούν τις εθνικές ομάδες τους στην κορυφή, να ακούγεται ο εθνικός ύμνος της χώρας του καθώς κάποιος εκπρόσωπός της βρέθηκε στην κορυφή του βάθρου για να παραλάβει το χρυσό μετάλλιο.

Είμαστε σίγουροι πως η προηγούμενη παράγραφος φωτογραφίζει πάρα πολύ κόσμο. Ωστόσο, ένα ταξίδι στο Τόκιο δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για να πραγματοποιηθεί τόσο από οικονομική άποψη όσο και από άποψη οργάνωσης.

Για αυτό η NN Hellas, η οποία είναι Χρυσή Χορηγός της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας, δίνει τη δυνατότητα σ’ ένα υπερτυχερό να βρεθεί στο Τόκιο. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ξεσκονίσει τις γνώσεις του σχετικά με τους ολυμπιακούς αγώνες και να απαντήσει σωστά σε 5 ερωτήσεις ώστε να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

O διαγωνισμός τρέχει ήδη στο Facebook page της ΝΝ Hellas και ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Λοιπόν; Θα είσαι εσύ ο τυχερός που θα δεις από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο;

#nnsendsyoutotokyo #tokyo2020

 

Τελευταία Νέα