Νικ Μπάτερ: Έχει τρέξει μαραθώνιο σε όλες τις χώρες του κόσμου!

Gazzetta team
Νικ Μπάτερ: Έχει τρέξει μαραθώνιο σε όλες τις χώρες του κόσμου!

bet365

Όσο απίθανο κι αν ακούγεται, ο Βρετανός δρομέας έχει συμμετάσχει και τερματίσει σε 196 μαραθώνιους μέσα σε 674 ημέρες, ολοκληρώνοντας το ρεκόρ στην Αθήνα.

Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός παίζουν στη Novibet με σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ήταν περίπου δύο χρόνια πριν όταν ο αδελφικός του φίλος διαγνώστηκε με καρκίνο στον προστάτη και του ανακοινώθηκε ότι απομένουν μόλις δύο χρόνια ζωής. Τότε, ο Νικ Μπάτερ αποφάσισε να ξεκινήσει τον δικό του... μαραθώνιο, να κάνει δηλαδή ένα challenge και να τρέξει την φημισμένη διαδρομή των 42 χιλιομέτρων σε όλες τις χώρες του κόσμου, μαζεύοντας παράλληλα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, δύο χρόνια μετά την διάγνωση και αφού τερμάτισε μαζί με τον φίλο του στον 196ο μαραθώνιο που ήταν αυτός της Αθήνας, ο Μπάτερ δήλωσε πολύ χαρούμενος που ολοκλήρωσε την δοκιμασία αλλά και που ο φίλος του έχει πάει κόντρα στις προβλέψεις για την υγεία του.

Σημειώνεται ότι, χάρη σε αυτή τη δοκιμασία ο Βρετανός έχει συμπληρώσει 10 διαβατήρια, έχει πραγματοποιήσει 455 πτήσης και, μέσα σε αυτό το διάστημα χρειάστηκε να τρέξει σε 15 χώρες που αποτελούσαν εμπόλεμη ζώνη.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED