Με λένε Ρίζο, κι όπως θέλω τα γυρίζω

Με λένε Ρίζο, κι όπως θέλω τα γυρίζω

Με λένε Ρίζο, κι όπως θέλω τα γυρίζω

bet365

Ο Βλάσης Τσάκας για άλλη μια φορά... διέψευσε τον εαυτό του. Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ μετά την... κωλοτούμπα της αποχώρησης της Κυριακής, έκανε άλλη μια και σήμερα.

Ο μάνατζερ από την Καβάλα «έσπασε» τη σιωπή του και σήμερα μιλώντας στον Sentra 103,3. Ο Τσάκας σε ερώτηση που του έγινε για τον Ροναλντίνιο τόνισε: «Ποτέ δεν είπα να πούμε «κλείσαμε τον Ροναλντίνιο», όπως έχουμε πει με τον Σικαμπάλα για παράδειγμα. Έχουμε πει πως βολιδοσκοπούμε την περίπτωση αφού υπάρχει περίπτωση να γίνει».

Απλά να υπενθυμίσουμε στον Βλάση Τσάκα πως στις 15 Νοεμβρίου είχε πει στο City Unity College, πως: «Θα το πω, λοιπόν. Έχουμε κλείσει τον Ροναλντίνιο και ο Βραζιλιάνος έρχεται στις 17 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα. Θα γίνει χαμός. Μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή. Ο παίκτης έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό»!

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα για άλλη μια φορά έδειξε πως είναι λάτρης του: «Με λένε Ρίζο, κι όπως θέλω τα γυρίζω»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα