«Πηγή έμπνευσης ο Αντόνιο»

«Πηγή έμπνευσης ο Αντόνιο»

Γιώργος Βροντάκης
«Πηγή έμπνευσης ο Αντόνιο»

bet365

Σαν σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που πέθανε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αντόνιο ντε Νίγκρις, με τον αδερφό του Άλδο να μην μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το θάνατο.

Στις 16 Νοεμβρίου του 2009, ο Αντόνιο άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Λάρισα, αφού αγωνιζόταν στην ΑΕΛ. Ο Άλδο ντε Νίγκρις και αυτός είναι επιθετικός (στη Μοντερέι), δύο χρόνια μετά μίλησε για το παράδειγμα του αδελφού του στη μεξικάνικη εφημερίδα Record:

«Ό,τι και να κάνω, σκέφτομαι εκείνον και τον ευχαριστώ που ήταν τόσα χρόνια στο πλευρό μου και με στήριζε. Τον αγαπώ και πάντα θα είναι η ελπίδα μου και η πηγή έμπνευσης προκειμένου να πετύχω στόχους που αρχικά φαίνονται ακατόρθωτοι.

Μου προκαλεί μεγάλη χαρά να ξέρω πως το παράδειγμά μου βρίσκεται στον παράδεισο, γιατί ό,τι έχω καταφέρει έως τώρα στην καριέρα μου το οφείλω σε μεγάλο βαθμό στον αδερφό μου. Ήταν ο δάσκαλός μου και θεωρώ πως την ανθρωπιά του δεν θα τη φτάσει κανείς. Ο Τόνιο ήταν νικητής και αυτό μου το μετέφερε. Πάντα έβγαινε μπροστά και αντιμετώπιζε τους αντιπάλους πρόσωπο με πρόσωπο ακόμη κι αν είχε απέναντί του τους καλύτερους του κόσμου».

Ο Άλδο θα παίξει με τη Μοντερέι στο Μουντιάλ Συλλόγων και θέλει να πάει στον τελικό, όπου το 2004 είχε σκοράρει ο αδελφός τους, Τόνιο, κόντρα στην Πόρτο: «Θα είναι σημάδι από τον Θεό και ένα όνειρό μου που θα πραγματοποιηθεί. Νομίζω πως μας κοιτάζει από ψηλά και συνεχίζει να μας ενισχύει προκειμένου να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».

 

Τελευταία Νέα