Τέλος ο Περσιανλής

Τέλος ο Περσιανλής

Φώτης Καρακούσης
Τέλος ο Περσιανλής

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη είναι από σήμερα ο Γιώργο Περσιανλής. Οι «κίτρινοι» κοιτάζουν αρχικά για Θεσσαλονικιό αντικαταστάτη και μετά θα κοιτάξουν και άλλες λύσεις.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται στον Άρη, καθώς οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν το... διαζύγιο με τον Γιώργο Περσιανλή, μετά και τη νέα εντός έδρας ήττα από την ΕΑΠ. Οι Θεσσαλονικείς αρχικά θα κοιτάξουν και λόγω εξόδων να συμφωνήσουν με προπονητή που μένει στην συμπρωτεύουσα και να δεν βρεθεί θα κοιτάξουν και από Αθήνα.

Η ανακοίνωση του Άρη

Όσον αφορά την ανακοίνωση του Άρη για το διαζύγιο με τον Περσιανλή έχει ως εξής: «Το ΤΑΠ Αρης ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με το Γιώργο Περσιανλή. Το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο και τιμ μάνατζερ Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη, βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου με το Γιώργο Περσιανλή, όπου είχαν πολύωρη συζήτηση για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Το τέλος της συνάντησης βρήκε τις δύο πλευρές να συμφωνούν στη λύση της συνεργασίας τους. Από την πλευρά της η διοίκηση του ΤΑΠ Αρης ευχήθηκε καλή συνέχεια στο Γιώργο Περσιανλή όσον αφορά τη μελλοντική του πορεία στο χώρο του βόλεϊ, ενώ από την πλευρά του ο απερχόμενος προπονητής είπε πως φεύγει σαν φίλος, ευχαρίστησε διοίκηση και παίκτες για τη μέχρι στιγμής συνεργασία και είπε πως η αποχώρησή του ήταν αποτέλεσμα των αρνητικών συγκυριών και των άσχημων αποτελεσμάτων».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα