Αναβολή ζητάει η Καβάλα!

Gazzetta team
Αναβολή ζητάει η Καβάλα!

bet365

Αίτημα μέσω του οποίου ζητά την αναβολή των δύο πρώτων αγώνων της κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας η Καβάλα στην επιτροπή πρωταθλήματος. Οι λόγοι που οδήγησαν τους «Αργοναύτες» είναι δύο.

Ο πρώτος έχε να κάνει με τις αποφάσεις που εκκρεμούν από τα δικαστήρια, ενώ ο δεύτερος με την πρόσφατη σύσταση της επταμελούς επιτροπής που έχει αναλάβει να κλείσει όλα τα φλέγοντα θέματα της ομάδας που υπάρχουν.

Να υπενθυμίσουμε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά» την πρώτη αγωνιστική (που θα ξεκινήσει αυτή την Κυριακή) θα αντιμετώπιζε τη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης, ενώ τη δεύτερη την Ελπίδα Σαππών.

Το παραπάνω αίτημα των Μακεδόνων αναμένεται να εξεταστεί την Τετάρτη ημέρα κατά την οποία πρόκειται να οριστούν και οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που προέρχονται από κύκλους της ομοσπονδίας το εν λόγω αίτημα θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτό.

Τέλος σ’ότι έχει να κάνει με την εκδίκαση της έφεσης της Καβάλας ΕΠΟ σχετικά με την καταβολή αποζημιώσεων για διαφυγόντα κέρδη (κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να φύγουν οι παίκτες που δεσμεύονταν με συμβόλαιο) αυτή αναμένεται να εκδικαστεί στις 15 Δεκεμβρίου.

Ικανοποίηση στους Πόντιους!

Μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 στην Κατερίνη από τους Πόντιους ο Καμπανιακός εν τούτοις υπήρξε ικανοποίηση για την εμφάνιση στις τάξεις του συλλόγου . Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέφερε να σταθεί επάξια απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας όπως οι γηπεδούχοι (σ.σ. αγωνίζονται στη Football League 2), ενώ αξίζει να σημειωθεί και το γεγονός ότι είχε αρκετές απουσίες.

Μπορεί το τελευταίο να μην έπαιξε κάποιο σημαντικό ρόλο, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το ότι η ομάδα του Γιάννη Τσάρτσαλη βρέθηκε μόλις από το 5ο λεπτό (εξαιτίας του τέρματος που πέτυχαν οι Κατερινιώτες) με την πλάτη στον τοίχο αναγκασμένη να κυνηγά χωρίς ωστόσο να φτάσει στην επίτευξη του πολυπόθητου γκολ αυτού δηλαδή της ισοφάρισης.

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ( Γιώτης Σταματόπουλος): Παπατολίκας, Σαββίδης, Χασιώτης, Δεληζήσης, Χιτζίδης, Τροϊρης, Σαπάνης, Πετράκος, Κωνσταντίνίδης, Χιονίδης, Μουρατίδης Αγωνίστηκαν ακόμα και οι: Παπανικολάου, Γούτσιος, Πέντσας, Βεϊδαμενίδης, Σάλτας, Παπαδόπουλος, Τζιάμας, Κιβρακίδης, Μαλαμίδης, Κοτσιαρίδης
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Γιάννης Τσάρτσαλης): Δαλκίδης, Τανούρκας, Γκόλτσης, Γαβανάς, Μεσιάρης, Κουκουλέκης, Υψηλός, Καμπουρίδης, Κοσμίδης, Παπαγαθονίκου, Γερόπουλος Έπαιξαν επίσης και οι: Μποϊκος, Γιάγκος, Καραμπάσης, Παπαδόπουλος Σ.

Φιλική νίκη για Αμφίλοχο

Με 2-1 επικράτησε ο Αμφίλοχος της Ομόνοιας Πέτρας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αμφιλοχία. Οι Αρτινοί ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας κάνοντας το 0-1 στο 26΄ χάρη σε γκολ του Τοπάλη. Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του α΄ μέρους οι παίκτες του Πάνου Νίκου ήταν αυτοί που έλεγχαν πλήρως το ρυθμό του αγώνα.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να κλέψουν τη νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αρχικά στο 77΄ με πέναλτι και έπειτα στο 84΄ με κεφαλιά. Μοναδική άσχημη στιγμή της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Ευριπίδη Σταμούλη στο 40΄ καθώς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της πόλης όπου του έγιναν τρία ράμματα.

Κάλεσμα του Θεσπρωτού στον κόσμο!

Τη συμπαράσταση του κόσμου (με αφορμή τους εντός έδρας αγώνες) ζήτησε ο γενικός αρχηγός Νίκος Λιάκος με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τέλος ο παράγοντας της ομάδας της Θεσπρωτίας με δηλώσεις του σχετικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος τόνισε τα παρακάτω: «Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, μιας και θα παίξουμε με όλες τις ομάδες του ομίλου μας. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό του Θεσπρωτού και να τον βοηθήσει σε αυτό το ξεκίνημα»!

Προσοχή στην πρεμιέρα

Σε εντατικούς ρυθμούς μπήκε η προετοιμασία του Οδυσσέα Νυδρίου για τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ομόνοια Πέτρας στις 6 του μηνός. Ο τεχνικός του συλλόγου Νίκος Βέκιος ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του μιας και οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες ενώ πρόσθεσε: «Παίζουμε στην έδρα μας αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Η πρώτη αγωνιστική επιφυλάσσει πάντα εκπλήξεις και μόνο αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα μπορέσουμε να μπούμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα